Přejít k hlavnímu obsahu

Trailer na EA SPORTS FC 25 je venku! Slibuje návrat oblíbených režimů i revoluční novinky

18. 7. 2024 | 14:00 EA SPORTS FC 25 Gaming
EA Sports odhalili první trailer s novými funkcemi, které se objeví v EA Sports FC 25. Přináší zpět osvědčené režimy, které hráči milují: manažerský a hráčský kariérní mód, stejně jako režim Klubů. Co je ale letos naprostou bombou, je potvrzený a dlouho očekávaný režim 5v5 Rush.
EA FC 25
EA FC 25
Zdroj: EA Sports

Jednou z nejvýraznějších novinek je FC IQ, což EA Sports označuje jako  „přepracování taktických základů“. Mělo by jít o větší strategickou kontrolu a realističtější kolektivní pohyb na úrovni celého týmu. Nový AI model, který je poháněn reálnými daty, přináší do hry úplně nové role hráčů, což výrazně ovlivní taktiku.

Pro fanoušky kariérního režimu je po vydání připravena aktualizace, která zavede funkci „Live Start Points“. Tato novinka vám umožní prožívat největší příběhy z reálného světa fotbalu přímo ve hře. Detaily o této funkci budou odhaleny později, ale už teď je pozitivem, že se EA Sports nesoustředí jen na Ultimate Team.

EA Sports FC 25 vyjde 27. září na Xbox, PlayStation, PC a Nintendo Switch. Pouze s ultimátní edici obdržíte přístup o týden dříve. A pro ty, kteří se ptají na technologii HyperMotionV – ta bude dostupná pouze na Xbox Series X|S, PS5 a PC. Hráči na starších konzolích budou pokračovat s verzí hry pro minulou generaci.

Štítky: EA Sports FC 25
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.