Přejít k hlavnímu obsahu

Velká prázdninová soutěž. Hlavní cenou je grafická karta GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti

28. 7. 2024 | 21:00 Counter-Strike 2 Soutěž
Léto je ideálním časem na pořádnou soutěž. Výhry od společnosti GIGABYTE jsou opravdu atraktivní, tak určitě nezavírejte tuhle stránku a pozorně čtěte! Největším lákadlem je oficiální produkt MČR 2024, grafická karta GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G, se kterou se vám žádná hra už nebude sekat. Zapojení se do soutěže navíc není vůbec složité.
Soutěž o grafickou kartu
Soutěž o grafickou kartu
Zdroj: PLAYzone

Soutěž ve spolupráci se společností GIGABYTE probíhá na Facebook stránce GPUreport. Pravidla pro účast jsou velmi jednoduchá. Do soutěže o výherní ceny se může zapojit každý, kdo se prokáže „olajkováním“ facebookových stránek všech zapojených partnerů soutěže. Nic jiného již zapotřebí není, dokonce nemusíte odpovídat ani na žádné otázky nebo komentovat příspěvek, abyste se dostali do hry o atraktivní ceny.

Jak pro zapojení do soutěže postupovat?

Letní soutěž tematicky poběží do konce prázdnin a bude ukončena o půlnoci 31. srpna. Ze všech účastníků, kteří splnili všechny podmínky soutěže, budou zástupcem společnosti GIGABYTE vybráni výherci, jenž následně obdrží svou výhru. Chcete-li pro svého kamaráda získat bonus v podobě mikiny a čepice AORUS, pak pod příspěvkem s vyhlášením soutěže přidejte komentář, ve kterém svého kamaráda označíte.

O jaké soutěžní ceny se hraje?

Soutěž o grafickou kartu
Soutěž o grafickou kartu
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.