Přejít k hlavnímu obsahu

Ženská kariéra poprvé v EA Sports FC 25! Co můžeme očekávat?

19. 7. 2024 | 09:00 EA Sports FC 25 Gaming
Herní gigant EA Sports se opět snaží posunout hranice virtuálního sportu. V nejnovějším titulu FC 25 se hráči poprvé v historii dočkají režimu ženské kariéry. Tento revoluční krok má přinést autentický zážitek z hraní za kluby a hráčky z pěti nejlepších ženských lig na světě.
EA FC 25 Ženský kariérní režim
EA FC 25 Ženský kariérní režim
Zdroj: EA Sports

Zahrnutí ženské kariéry je významným krokem vpřed, který následuje přidání nejvyšší americké soutěže žen před několika lety. Od té doby se ženský fotbal stal neodmyslitelnou součástí hry, tohle propojení vyvrcholí právě v EA Sports FC 25. Trailer sice poskytl náhled na celou řadu novinek a oblíbených režimů, tím nejrevolučnějším by ale mohlo být právě zahrnutí režimu ženské kariéry. „Zahrajte si autentickou ženskou kariéru s klubem nebo hráčkou z pěti nejlepších ženských lig,“ uvádí EA Sports jako součást odhalení.

EA Sports FC 25 nabídne hráčům možnost ponořit se do světa ženského fotbalu s těmito elitními ligami: National Women’s Soccer League (USA), Barclays Women’s Super League (Anglie), Liga F (Španělsko), Google Pixel Frauen-Bundesliga (Německo), Arkema Première Ligue (Francie). Ale to dle slov vývojářů není všechno. Hráči se mohou těšit i na prestižní UEFA Women’s Champions League, která bude součástí hry.

Nový díl EA Sports FC 25 bude k dispozici na platformách Xbox, PlayStation, PC a Nintendo Switch. Majitelé Ultimate Edition si hru užijí již 20. září, zatímco standardní edice bude dostupná o týden později.

Zdroj: EA Sports
Štítky: EA Sports FC 25
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.