Přejít k hlavnímu obsahu

Speed ​​zvažuje streamovací turné po Blízkém východě. Jaké země hodlá navštívit?

19. 7. 2024 | 17:00 YouTube
Populární streamer IShowSpeed ​​se podělil o své myšlenky nad dalším cestovatelským dobrodružstvím, které by ho mohlo zavést do srdce Blízkého východu. Diváci by se mohli těšit na návštěvy Sýrie, Turecka, Libanonu, Kurdistánu a dalších úchvatných destinací. Odvážný krok je důkazem jeho neutuchající touhy po expedicích a inovaci ve světě streamování.
Speed plánuje cestovat po Středním Východě
Speed plánuje cestovat po Středním Východě
Zdroj: YouTube/IShowSpeed

Speed v poslední týdnech obrážel Evropu. Jeho turné je neuvěřitelně populární a v jednotlivých destinacích ho pronásledují tisíce fanoušků. V některých zemích se situace dokonce naprosto vymkla kontrole. Minulý týden dorazil i do Prahy, kde došlo k celé řadě vtipných momentů. Jeho pocity z návštěvy byly smíšené.

Již v minulosti také zavítal do Saudské Arábie, Kataru a Spojených arabských emirátů. Nyní si ale vybral naprosto odlišné lokace, které slibují nevšední zážitky. Očekávat můžeme především autentické setkání s místní kulturou, exkluzivní pohledy do světa netradičních zemí a nespočet nezapomenutelných momentů.

Na seznamu má kromě Turecka také Sýrii, Libanon a Kurdistán, což nejsou běžné destinace nejen streamerů, ale ani turistů. Tohle dobrodružství turné by tak mohlo být unikátní příležitostí pro fanoušky i širší komunitu. Se svým vystupováním by to ale Speed mohl mít trošku komplikovanější, na Blízkém východě by se měl mít trochu více na pozoru. I když cestu ještě oficiálně nepotvrdil, vážně nad ní uvažuje.

Zatímco jeho popularita celosvětově stále roste, tak znovu ukazuje, že pro něj hranice neexistují a že jeho svět má mnoho neprobádaných zákoutí, která stojí za to objevit. I když tentokrát půjde pravděpodobně o úplně něco jiného, než západní země a okolní vyspělejší kultury nabízí, přesto to bude stát určitě za to.

Štítky: IShowSpeed, Youtube
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.