Přejít k hlavnímu obsahu

ATS.fi ve víru změn

4. 12. 2008 | 17:27 Counter Strike 1.6
Finská sekce AndThenSome prochází menší změnou. Ke stávajícímu line-upu by se měl v nejbližší době přidat i bývalý hráč GamePlay, Toni "tihOp" Puumala. Ovšem toto není jediná věc, která se okolo finské sekce děje. Manažeři organizace nedodržují co slíbili a vypadá to na útěk celého squadu pod jiná křídla.

Takže nejprve k avizované změně v týmu. Je to cca týden, když finský top klan GamePlay oznámil návrat Tomiho "lurppis" Kovanena na úkor Tino "tihOp" Puumala. Hráč tihOp ovšem bez angažmá dlouho nezůstal a dnešním dnem by se měl připojit k týmu ATS.fi.
Výchozí obrázek

Finská sekce AndThenSome prochází menší změnou. Ke stávajícímu line-upu by se měl v nejbližší době přidat i bývalý hráč GamePlay, Finsko Toni "tihOp" Puumala. Ovšem toto není jediná věc, která se okolo finské sekce děje. Manažeři organizace nedodržují co slíbili a vypadá to na útěk celého squadu pod jiná křídla.

AndThenSomeFI.jpg

Takže nejprve k avizované změně v týmu. Je to cca týden, když finský top klan GamePlay oznámil návrat Finsko Tomiho "lurppis" Kovanena na úkor Finsko Tino "tihOp" Puumala. Hráč tihOp ovšem bez angažmá dlouho nezůstal a dnešním dnem by se měl připojit k týmu Finsko ATS.fi.

Line-up ATS.fi:
Finsko Tino "tihOp" Puumala
Finsko Joni "Freon" Huumo
Finsko Miikka "dRiim" Toroi
Finsko Ari "spin" Raimi
Finsko Atte "Vidi" Hyväkkä
Finsko Marko "kind" Nenonen (náhradník)

Avšak toto není jediná změna. Hráči jsou nespokojeni s tím, jak se knim organizace chová. Manažeři mnoho slíbili,ale vůbec nic nesplnili. Jednou z těchto věcí je například hardware, který jim byl již mnohokrát naslibován, či proplacení cesty na lan akce. Jednou z nich by měla být blížící se lan akce zvaná Rekrut.ru, konaná 13. prosince v Moskvě.

Vyjádření Finsko "Miikka "dRiim" Toroie:

Tedy, byli jsme kontaktováni mnoha organizacemi, které o nás stojí. Organizace nás  tak nějak vrhla mimo světlo, protože všecky novinky se dějí mimo nás. Zatím jsme si o tom neudělali svůj vlastní názor. Pro nás je hlavní prioritou, aby nám organizace proplatila cestu na Rekrut.ru, už jen proto, že jsme získali divokou kartu. Pokud nám ale nikdo nezaplatí, budeme si muset promyslet, která organizace je pro nás ta nejlepší.

Novou sestavu ATS.fi můžete vidět již dnes večer proti mTw v EM III.