Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo postoupí na LAN finále? Favorité se vyhnou, SINNERS mají ve hře oba své týmy

19. 7. 2024 | 13:00 Counter-Strike 2 Preview
Tipsport CS Summer má před sebou druhý hrací den. Další pokračování mistrovské sezóny dnes pozná první dva účastníky LAN finále, překvapivě ale nedojde na favorizované souboje o výhru skupiny, stejně jako na jaře. Dvě velká jména tak mají vydlážděnou cestu do Prahy.
Sebastian „beastik“ Daňo
Sebastian „beastik“ Daňo
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Jako první se od 15:00 rozhodne o vítězi skupiny A. Hráči česko-polského mixu AVEZ si ve čtvrtek poradili se Sampi.Tipsport a svoji nebezpečnou firepower nyní vytasí proti SINNERS. Hříšníci sice na úvod nezaváhali, ale na výhru v BO1 duelu proti mladé sestavě YENKEE se hodně nadřeli. AVEZ si dali postup na LAN finále jako jednoznačný cíl a jdou si pro něj hodně sebevědomě. SINNERS to rozhodně nebudou mít jednoduché.

SINNERS

AVEZ

Česká republika beastik
Česká republika SHOCK
Česká republika oskar
Česká republika majky
Česká republika MoriiSko

Česká republika Tusi
Česká republika MahaR
Polsko fanatyk
Polsko AntyVirus
Česká republika viktor

Kurzy na vítěze:
1.30 x 3.07

O slovo se poté přihlásí Dynamo Eclot, které nedopustilo stejné zaváhání jako na jaře a jako jediné z favoritů ve středu zvítězilo jednoznačně. Týmu Brute povolili jeho hráči svou nekompromisní hrou pouhé dva body a podobně velkým favoritem budou i dnes. SINNERS AC pozměnila sestavu, která ještě není oficiální, ale stihla prokázat debaklem UNiTY svou kvalitu. Mnohé předpoklady zatím pohořely, jak tomu bude nyní?

Dynamo Eclot

SINNERS AC

Česká republika nbqq
Česká republika Dytor
Česká republika forsyy
Rumunsko Blytz
Švédsko kreaz

Slovensko BORO
Česká republika dreez
Slovensko DALIEN
Slovensko outex
Slovensko Pepo

Kurzy na vítěze:
1.24 x 3.45

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.