Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes nás čekají souboje o přežití. Odvrátí UNiTY a Sampi.Tipsport šokující vyřazení?

20. 7. 2024 | 12:00 Counter-Strike 2 Preview
Tipsport CS Summer pokračuje třetím hracím dnem. Dynamo Eclot a AVEZ se stali prvními postupujícími týmy na LAN finále a dnes se bude hrát ne o postup, ale o setrvání v turnaji.
Filip „K1-FiDa“ Dvořák
Filip „K1-FiDa“ Dvořák
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Vítězem skupiny A se stalo Dynamo Eclot, takže zbytek týmů už ví, že v boji o postup do play-off nepotká největšího favorita na titul. Radost se z toho mohou mít také UNiTY. Finalisté minulého turnaje totiž na úvod turnaje obdrželi debakl 13:2 od SINNERS AC a dnes potřebují hrát jako vyměnění. Team Brute je však tým na papíře podobných kvalit, který letos ani jednou nechyběl ve skupinové fázi a na kontě má už jeden velký skalp. Bookmakeři mají kandidáta na vítěze jasného, ale jednostranný to zápas být určitě nemusí.

UNiTY

Team Brute

Česká republika Levi
Česká republika Pechyn
Slovensko M1key
Česká republika K1-FiDa
Česká republika blogg1s

Slovensko m0nsterr
Slovensko SiKO
Slovensko heikkoL
Slovensko realzen
Česká republika w4rden

Kurzy na vítěze:
1.28 x 3.14

Skupina B se zamotává o poznání více, o to pikantnější může dnešní utkání o přežití být. AVEZ totiž porazili SINNERS a je jasné, že LAN finále bude mít poprvé v letošním roce obměněné složení. YENKEE čeká těžký úkol, protože pro postup by musela tato mladá sestava porazit dva špičkové celky. Hříšníky ovšem na úvod turnaje dokázali potrápit a pokud na tento výkon navážou, tak určitě nejsou bez šance. Dnes večer se utkají proti úřadujícím mistrům ČR ze Sampi.Tipsport, kteří potřebují svůj první zápas naopak hodit za hlavu.

Sampi.Tipsport

YENKEE

Slovensko sAvana1
Slovensko The eLive
Slovensko fino
Česká republika ZEDKO
Česká republika manguss

Slovensko MAXX
Česká republika kub1x
Česká republika keb1k
Česká republika Maregast
Česká republika luckzeN

Kurzy na vítěze:
1.18 x 4.14

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.