Přejít k hlavnímu obsahu

Pokémon v módní kolaboraci. Crocsy nejen s Charizardem budou dostupné už letos

20. 7. 2024 | 16:30 Lifestyle
Skvělá zpráva pro všechny fanoušky Pokémonů a milovníky pohodlné obuvi. Legendární značka Crocs se dohodla na spolupráci s Pokémonovou franšízou, aby vytvořila jedinečnou kolekci bot inspirovanou ikonickými postavami z první generace. Pokud jste si mysleli, že vaše oblíbené boty už nemohou být lepší, připravte se na pořádnou dávku nostalgie a stylu.
Pokémon v kolaboraci s Crocs
Pokémon v kolaboraci s Crocs
Zdroj: Pokémon x Crocs

Crocs v roce 2024 opravdu září díky různým kolaboracím, které posunuly jejich ikonický design na novou úroveň kreativity. Po úspěšném uvedení modelu Classic Clog s motivem Pikachu na začátku tohoto roku se Crocs a Pokémon vracejí s rozšířenou kolekcí, která zvýrazňuje čtyři oblíbené Pokémony z první generace: Gengar, Charizard, Snorlax a Jigglypuff. Tento nový balíček slibuje nadchnout fanoušky obou značek, spojí hravého ducha Pokémonů s pohodlím a stylem Crocs.

Tyto Pokémony zná snad každý fanoušek série, a jejich přítomnost na nohách by vám mohla kromě komfortu měly prý přinést i úsměv na tváři. Každý pár bude také vybaven speciálními „Jibbitz charmy“, které zdůrazní unikátní vlastnosti a vzhled jednotlivých Pokémonů. Ty zahrnují postavy a další tematické prvky, které evokují jejich specifické rysy. Navíc, sportovní pásek a stélka každého clogu mají logo Pokéballu, což přidává další Pokémon nádech. Celkový design doplňuje tonalita podrážky, která ladí s celkovým vzhledem každé boty. Doplňky mají botám dodat osobitý šmrnc, který zaujme na první pohled.

Nový projekt není první spoluprací mezi Pokémony a světem módy. V minulosti jsme viděli fantastické kousky vzniklé ve spolupráci s značkami jako Adidas, ASICS, Converse nebo PUMA. Pokémoni se stali neodmyslitelnou součástí popkultury, a jejich kouzlo proniklo do všech koutů našeho života, od sladkostí Oreo až po luxusní hotelové řetězce jako Grand Hyatt. Nová kolekce Pokémon x Crocs bude k dostání na oficiálních kanálech Crocs a u vybraných prodejců. Cena začíná na 70 amerických dolarech, což je zhruba 1500 Kč.

Štítky: Pokémon, crocs, lifestyle
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.