Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport nebo SINNERS? Jeden z těchto týmů bude poprvé chybět na LAN finále!

21. 7. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport CS Summer je krásným důkazem toho, že domácí tier 2 scéna se špičce opravdu přibližuje. Oba sobotní zápasy o přežití došly do tří map, favorité to jednoduché opravdu neměli. Vyvrcholení skupinové fáze je na programu dnes od 15:00, tak sleduj náš Twitch!
Tomáš „oskar“ Šťastný
Tomáš „oskar“ Šťastný
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

UNiTY ve čtvrtek bolestivě prohráli se SINNERS AC a na mále měli také ve druhém zápase. Team Brute proti nim na mapě Ancient začal hodně sympaticky a dokázal ostřílenějšího soupeře přehrávat po individuální i týmové stránce. Do druhé mapy Nuke, už s nožem na krku, ale UNiTY vstoupili jako vyměnění a totéž předvedli na Anubisu. Brute nedokázali navázat na své výkony a na obou mapách padli jednoznačně 4:13. UNiTY si díky tomu zajistili možnost odplaty, dnes se totiž utkají o postup na LAN finále proti SINNERS AC.

Sampi.Tipsport věděli, že je čeká těžká práce. Svůj úkol ale splnili a na závěr skupiny vyzvou SINNERS o to, který z těchto elitních celků bude letos poprvé chybět v play-off jedné ze zastávek. Výhru proti YENKEE ale zadarmo nedostali. Na mapě Anubis sice ukázali sebevědomí, které mladá sestava nedokázala kontrovat, ale na Mirage už si výpady soupeře pohlídali, zatímco Sampi vypadali, že už se vidí v cíli. Na třetí mapě Nuke ale přišel reset a znovu jsme viděli naprosto dominantní mistry ČR. YENKEE se ale nemají za co stydět.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.