Přejít k hlavnímu obsahu

Jackies s Patrikem mají poslední šanci. Dnes je čeká eliminační zápas

21. 7. 2024 | 11:30 League of Legends Preview
Souboj českých hráčů nabídl parádní podívanou. Do poslední chvíle nebylo jasné, kdo z arény odejde jako vítěz. Nakonec však s úsměvem na tváři opustili stage borci z Fnatic, kteří sérii dotáhli do zdárného konce a postoupili do druhého kola. GiantX naopak čeká eliminační zápas s týmem Heretics.
Adam "Jackies" Jeřábek
Adam "Jackies" Jeřábek
Zdroj: Riot Games

Kdo sledoval poslední střet celků s českými zástupci, muselo mu být jasné, že to bude vyrovnané. I když se Fnatic prezentovali jako favorité, nemohli podcenit přípravu na stále rostoucí formu sestavy GiantX. Adam „Jackies“ Jeřábek s Patrikem „Patrik“ Jírů byli blízko výhře, přesto je dnes čeká eliminační zápas.

Soupeřem jim bude španělská organizace Team Heretics. Ti se aktuálně nemohou pyšnit dobrou formou, v posledním střetu proti SK kompletně zahodili vedení, a to hned dvakrát. Čeští hráči ale nemohou protivníka podcenit, nyní se hraje o všechno. Poražený odejde domů s prázdnou a sezóna pro něj končí.

Program začíná v 17 hodin, kdy se v BO3 sérii rozhodne o prvním postupujícím. Následovat bude zápas Karmine Corp s MAD Lions, kde jde francouzské organizace o všechno. Stejně jako pro GiantX, může jít o poslední zápas celého roku.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.