Přejít k hlavnímu obsahu

Oblíbený FPS titul se dočká další postavy. Agenta 26 představí na světovém šampionátu

23. 7. 2024 | 14:00 VALORANT Spekulace
Každý velký VALORANT turnaj je komunitě představena nová postava nebo mapa. Světový šampionát nebude výjimkou. Na internetu se objevily informace od leakerů, že dlouho očekávaný Agent 26 bude odhalen 25. srpna během finále mistrovství světa: Champions.
VALORANT Agenti
VALORANT Agenti
Zdroj: Jason Liang/Riot Games

Ač je nový přírůstek do výběru postav očekáván, nikdo z Riot Games zatím tuto informaci oficiálně nepotvrdil. Nedávný trailer na mapu Abyss však poskytl náznak informací o tajemné postavě a komunita se snaží poskládat indicie dohromady. Spekuluje se o ženské postavě s talentem na manipulaci s časem.

Podle uniklého obrázku se zdá, že schopnosti Agenta 26 s tím podle všeho souvisí. Na snímku jsou vidět trnité révy, které obklopují a rozbíjejí přesýpací hodiny, a také náznak chromové a neonové růže. Údajně má nováček patřit mezi Initiatory, tedy postavy určené k zahajování akcí a odhalování nepřátel na mapě. Pro připomenutí, mezi současné Initiatory ve Valorantu patří Sova, Breach, Skye, KAY/O, Fade a Gekko.

Plné odhalení nové postavy má připadnout na 25. srpen, kdy je na programu velkolepé finále VALORANT Champions, kdy budou korunováni noví mistři světa. Od přidání posledního agenta Clove uplynuly už více než čtyři měsíce a fanoušci jsou dychtiví po nové postavě, u které hráči konečně dlouhodobě vydrží.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.