Přejít k hlavnímu obsahu

Elon Musk a Fortnite? Do hry přijede Cybertruck!

22. 7. 2024 | 18:00 Fortnite Update hry
Celá spousta her obsahuje Teslu Cybertruck, ale pouze prostřednictvím neoficiálních modifikací. Zajezdit si s ním můžete například v Cyberpunku 2077 nebo Rocket League. Oficiální premiéru ve videoherním světě však zažije revoluční vůz až nyní, a to ve Fortnite.
Cybertruck ve Fortnite
Cybertruck ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Epic Games si připravil další z nápaditých crossoverů, které málokdo čekal, ale po oznámení každý vytřešil oči. Průměrný hráč Fortnite si v reálném světě Cybertruck dovolit jednoduše nemůže, ale v minulosti viděli crossovery s luxusními značkami jako Lamborghini a Ferrari. Tak proč by jako další nemohl přijít Cybertruck?

Revoluční model značky Tesla dorazí do hry v rámci velkolepé kolaborace už v úterý 23. července 2024. Epic Games oznámil spolupráci trailerem, ale žádné další detaily neoznámil. Musíme se tak nechat překvapit.

Když si ale vzpomeneme na ikonický moment, kdy Elon Musk selhal při prezentaci bezpečných a odolných oken Cybertrucku, tak máme pocit, že vozidlo nebude ve hře příliš efektivní na zastavování projektilů.

Reakce proto na sebe nenechaly dlouho čekat. „První kosmetické vozidlo, které vyletí do povětří po 3 minutách hry,“ píše jeden komentující. „Ideální pro sezónu o ničení aut,“ doplnil ho další. A v tomhle duchu se nesou další komentáře. „První pojízdná popelnice,“ nebral si servítky jeden z diváků. Těšíte se na tuto novinku?

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.