Přejít k hlavnímu obsahu

elemeNt končí

4. 12. 2008 | 20:29 Counter Strike 1.6
Žíjící legenda CS Ola "elemeNt" Moum končí. Je tak alespoň chápáno, neboť opouští cbteam společně se svými dvěma spoluhráči.

Ola začal znovu hrát kvůli letošnímu WCG, vyšlo to a s cbteamem se umístil na čtvrtém místě. Ovšem to nestačilo a svůj tým dovedl do nově vzniklé EPS.Scandinavia. V ní toho ovšem už moc nenahrál. Společníky, kteří mu v tom všem pomáhali byli Preben "prb" Gammelsæter a Mats "noLA" Nygren. Oba dva přechází do in-activity.
Výchozí obrázek

Žíjící legenda CS Norsko Ola "elemeNt" Moum končí. Je tak alespoň chápáno, neboť opouští Norsko cbteam společně se svými dvěma spoluhráči.

element31ch.jpg

Ola začal znovu hrát kvůli letošnímu WCG, vyšlo to a s cbteamem se umístil na čtvrtém místě. Ovšem to nestačilo a svůj tým dovedl do nově vzniklé EPS.Scandinavia. V ní toho ovšem už moc nenahrál. Společníky, kteří mu v tom všem pomáhali byli Norsko Preben "prb" Gammelsæter a Norsko Mats "noLA" Nygren. Oba dva přechází do in-activity.

Tím pádem cbteam postrádá zničehonic 3 hráče. Ovšem novým přírustkem cbteamu se stávají: Norsko Thomas Holm "quitY" Nilsen, Norsko Tommy "tacky" Mosgaard a Norsko Ulv Ares "xern" Bjornsson.

Line-up cbteam:
Norsko Sondre "REAL" Svanevik
Norsko Tommy "syrtekz" Skoglund
Norsko Thomas Holm "quitY" Nilsen
Norsko Tommy "tacky" Mosgaard
Norsko Ulv Ares "xern" Bjornsson
Norsko Tor Aksel "drei" Haugnes
Norsko Kåre "t0s" Kristoffersen