Přejít k hlavnímu obsahu

Podvádění na domácím turnaji? Admin tým vyhodnotil záznamy a vynesl rozsudek

23. 7. 2024 | 18:00 Counter-Strike 2 Komentář
Kolem česko-polské pětice AVEZ se v uplynulém týdnu točily spekulace spojené se záměrným porušováním pravidel, podváděním, chcete-li. Ze scény našich severních sousedů připlulo nejedno podezření a situace i díky průchodu skupinovou fází Tipsport CS Summer nabírala na intenzitě. Pořadatelé z agentury PLAYzone se tak na AVEZ důkladně zaměřili, aby mohli vynést verdikt a potvrdit složení LAN finále, kam hráči AVEZ výsledkově postoupili. O víkendu 2. až 4. srpna je uvidíte bojovat o titul ve Vodafone PLAYzone Areně, kompletní vyjádření najdete níže.
Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Zdroj: koláž PLAYzone
Celý admin tým se od odehrání skupinové části Tipsport CS Summer zabýval rozbozem záznamů, dem a hlasové komunikace týmu AVEZ.

Do dnešního dne jsme nepřišli na nic, co by nám jakýmkoliv způsobem potvrdilo, že by kterýkoliv z hráčů tohoto týmu záměrně porušoval pravidla turnaje.

Veškeré rozporuplné situace nám objasnily záznamy hlasové komunikace nebo je možné je svést na štěstí, které ale často hrálo i proti tomuto týmu.

Jsme rovněž v kontaktu s vedením polské organizace a dalšími organizátory ohledně působení jednoho z hráčů týmu na polské scéně.

V tomto okamžiku jsou všechny dosažené výsledky právoplatné a tým pokračuje dále turnajem (pod drobnohledem) v původní sestavě.
za pořadatele Tipsport MČR CS – Pavel Kristián
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.