Přejít k hlavnímu obsahu

Další banger z dílny Riotu. Hudební video pro Champions je venku!

24. 7. 2024 | 12:00 VALORANT Zajímavost
Riot Games opět potěšil hráče i fanoušky. Nově spatřil světlo světa oficiální videoklip k letošnímu VALORANT Champions: SUPERPOWER. Na skladbě se podílela k-popová skupina KISS OF LIFE a rapper Mark Tuan. Klip obsahuje řadu nezapomenutelných momentů z VCT.
SUPERPOWER hudební video
SUPERPOWER hudební video
Zdroj: Riot Games

Riotu není známý jen tvorbou her, ale jen málokdo podobně nezbožňuje jejich animace a hudební vkus. Každý kolaborační kousek má ve světě muziky své místo, některé se dokonce staly celosvětovými hity. Pro nadcházející mistrovství světa se společnost rozhodla pro spolupráci s méně známými interprety, kterým chtěla dát prostor. Vzhledem k místu konání není divu, že se hlasy hymny staly vycházejí korejské hvězdy.

I když spekulace ukazovaly prstem na dívčí skupinu Aespa, složení klipu je nakonec jiné. Hlavní slovo má korejský rapper Mark Tuan, doprovázený k-popovou skupinou KISS OF LIFE. I když nejde o tak zvučná jména, hudební video svou misi splnilo na jedničku. Jde o další banger, který se posluchačům líbí.

Hudební video je plné nádherně animovaných scén, které odkazují na konkrétní hráče a klíčové momenty z VCT. Fanoušci okamžitě začali hledat odkazy na své oblíbené týmy a momenty. Jedna z nejvýraznějších scén zobrazuje hvězdu týmu Sentinels. Tvář celého klipu TenZ se houpe na řetězu s trofejí v ruce, kulatými brýlemi a specifickým účesem. Video nezapomíná ani na ikonické momenty ze zápasů.

Video obsahuje i devastující kill legendy Adila „ScreaM“ Benrlitoma nožem po neúspěšném použití ultimátní schopnosti. Diváci mohou najít mnohem více detailů a referencí, stačí jen hledat. Klip má hlavně naladit všechny fanoušky po celém světě na stejnou vlnu, která dorazí začátkem srpna do Soulu. Šestnáct týmů už se nemůže dočkat, až se objeví na pódiu a jejich hon za trofejí nejprestižnější trofeje započne.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.