Přejít k hlavnímu obsahu

O novou českou hvězdu bude velký zájem. Oči slavných organizací vyhlížejí Jackiese

25. 7. 2024 | 12:00 League of Legends Spekulace
Adam „Jackies“ Jeřábek se stává středem pozornosti ve světě kompetitivního League of Legends. Po parádní sezóně určitě projeví zájem nejedna organizace, která si na českého midlanera dělá zálusk. Jeho kontrakt by ale mohl překážkou, pokud by se rozhodl změnit stáj.
Adam „Jackies“ Jeřábek
Adam „Jackies“ Jeřábek
Zdroj: Adam "Jackies" Jeřábek

Ač byl začátek sezóny pro Jackiese jako zelenáče v LEC poměrně nesmělý, nakonec se otrkal. Na midu začal dominovat a díky tomu se na něj nyní upírají oči jiných organizací lačnící po mladé krvi. I přes občasné chyby je jeho zlepšení nesporné a jeho na Riftu jsou nezaměnitelné. „Generální manažeři, kteří nejsou z G2, teď pravděpodobně zjišťují délku Jackiesova kontraktu,“ poznamenal uznávaný analytik Yamato.

Kontrakt vycházející české hvězdy v týmu GiantX končí na podzim roku 2026, což znamená, že každá organizace, která by ho chtěla získat, by musela sáhnout hluboko do kapsy. Zatímco Jackiesova budoucnost je ve hvězdách, spekulace o jeho možném přestupu vzbuzují zájem fanoušků i odborníků. Kam by mohl Jackies zamířit, pokud by skutečně dostal nabídky? Mohlo by se objevit i angažmá z jiných regionů?

„Budu fascinován, jestli si ho GiantX udrží. Množství evropských týmů, které by chtěly získat jeho podpis, bude nutit vedení k těžkém rozhodnutí, zda si ponechat hráče, který má nabídky od nejlepších týmů,“ doplnil odborník a prezident organizace FlyQuest PapaSmithy. Jedno je ale jisté. Jackies má před sebou slibnou kariéru a fanoušci budou napjatě sledovat, jak se jeho příběh bude dále vyvíjet. Budoucnost českého talenta je zářivá.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.