Přejít k hlavnímu obsahu

Jeden Elden Ring nestačí. Streamerka hru zdolala na taneční podložce i s ovladačem současně

27. 7. 2024 | 16:30 Zajímavost
Překonání nemožného, tak by dalo nazvat vítězství švédské streamerky MissMikkaa nad polobohem Starscourge Radahnem. Jednoho z nejobávanějších bossů v Elden Ringu si nechala na závěr své ultimátní výzvy, aby ho porazila ne jednou, ale dvakrát současně! Dokázala to současně na taneční podložce a s ovladačem v ruce. Challenge jí zabrala celkem 239 pokusů.
MissMikkaa
MissMikkaa
Zdroj: MissMikkaa/Twitch

Radahn je jedním z nejmocnějších polobohů. Je známý svým nelítostným bojem s Malenií the Severed, který skončil nerozhodně během Shatteringu. Jeho osud byl však zpečetěn, což ho přivedlo na pokraj šílenství a proměnilo ho v divokou bestii. Hráči ho najdou v Caelidu, kam se dostanou z Redmane Castle po aktivaci Radahnova festivalu v Ranniho questline nebo aktivací jakéhokoli místa milosti v Altus Plateau.

Legenda je volitelným bossem, takže hráči ho ve svém průchodu nemusejí porazit, aby dokončili hlavní příběh Elden Ring. Je však shardbearer, což znamená, že jeho poražení je nezbytné pro přístup do Nokronu, Věčného města, dosažení určitého konce a odemčení expanze Shadow of the Erdtree. Je to výzva, kterou mnozí hráči vítají, a MissMika divákům ukázala, že ani ten nejtěžší boss není překážkou její šílené výzvě.

Streamerka totiž procházela hrou na dvou zařízeních současně a Radahn byl závěrečnou částí dvojitého zápolení. Zatímco se s jedním bossem dlouhé čtyři dny vypořádávala s klasickým ovladačem, druhému čelila na taneční podložce. Neuvěřitelně vysilující boj, jak mentálně, tak fyzicky. I takový nepřítel, se kterým mají i zkušení hráči problém, nakonec padl v obou případech. Celý maraton byl ohromující. Celkový počet smrtí během tohoto maratonu činil 685 (vynásobeno dvěma, protože hrála na dvou zařízeních současně).

Přibližně třetina všech smrtí způsobil právě nejmocnější polobůh, na jehož bedrech skončilo neskutečných 239 pokusů. Kromě toho měla MissMikkaa občasné problémy s gravitací, která jí přivodila hned 55 smrtí. Během hraní si měřila i srdeční tep, který dosáhl v některých momentech šílených 166 BPM. Streamerka dokončila svůj úkol s postavou na úrovni 194 a buildem, který jí umožnil čelit těm nejtěžším výzvám.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.