Přejít k hlavnímu obsahu

Senzační kolaborace! Světoznámá videohra bude ve Spa zdobit helmu závodníka F1

26. 7. 2024 | 15:00 VALORANT Zajímavost
Fanoušky videoher a esportu jsou osobnosti z různých zábavných odvětví. Elon Musk či Ben Affleck vloni dorazili na mistrovství světa VALORANT Champions, DJ Zedd má ve stejné hře dokonce vytvořenou designovou linii. Tentokrát se ale titul od Riot Games dostane do světa motorsportu. Spolupráce s divizí Red Bull Gaming dala vzniknout jedinečnému motivu helmy!
Yuki Tsunoda
Yuki Tsunoda
Zdroj: Red Bull / Riot Games

Lando Norris má svoji herní organizaci Quadrant, Max Verstappen vlastní virtuální závodní stáj Team Redline a do víru světa videoher se nyní přidává Yuki Tsunoda. Jezdec Visa Cash App RB se na nadcházející Velké ceně Belgie představí se speciálním vzorem na své helmě, který vzdává hold oblíbenému titulu.

Herní divize značky Red Bull se dohodla na kolaboraci se společností Riot Games. Závodníci během roku obměňují vizáž svých helem pro určité příležitosti, a právě jedna taková se nyní naskytla. Šampionát ve hře VALORANT klepe na dveře a Riot chce za pomoci Red Bullu dostat k esportu nové potenciální diváky.

Tsunodovu helmu proto bude o tomto víkendu zdobit velký nápis s názvem hry spolu s ústředním motivem: nezaměnitelnou postavou Jett. A my můžeme s čistým srdcem kvitovat, že se design opravdu povedl! I když nebude ryze formulovým fanouškům vůbec nic říkat, tak jde o jednu z nejhezčích helem letošního roku.

Podle zahraničních webů neexistují důkazy o Tsunodově zálibě ve VALORANTu, ale v minulosti byl součástí několika herních aktivací. Jak zmiňuje Mike Stubbs pro Forbes, tak by tedy nikoho nepřekvapilo, že by byl v soukromí Jett main. Proslaví Tsunoda VALORANT lepším umístění než posledními dvěma desátými místy?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.