Přejít k hlavnímu obsahu

Kolo štěstí se znovu točí! Vyhrát můžeš spoustu cen v čele s periferiemi Logitech G

27. 7. 2024 | 15:00 Aréna
Vaše oblíbené kolo štěstí je zpět se svojí svěží letní edicí! Letos je navíc ještě lepší, a to díky spolupráci s Logitech G a Alza.cz. Hlavními cenami jsou tak periferie elitní řady Logitech G Pro.
Kolo štěstí s Logitech G a Alza.cz
Kolo štěstí s Logitech G a Alza.cz
Zdroj: PLAYzone

V horkých letních měsících je občas potřeba se schovat před sluníčkem. Ve Vodafone PLAYzone Areně to o prázdninách žije, což jsme se ve spolupráci s našimi partnery rozhodlit podpořit novým kolem štěstí.

Už od konce června můžete až 31. srpna sbírat razítka na speciální kartičku, kterou si můžete vyzvednout na recepci a která je pro zapojení se do akce nezbytná. Na tuto kartičku ti dá personál razítko při každém dobití kreditů na hraní. Celkem je potřeba pět razítek a poté se můžeš vrhnout do akce. Každé zatočení je vítězné!

Na kole nenajdeš jediné prázdné místo. Největším lákadlem je elitní řada herních periferií Logitech G Pro, na jiných polích najdete i další modely nebo slevu na produkty Logitech na eshopu Alza.cz. Zajistit si můžeš i různé úrovně herních pasů do Areny, občerstvení v podobě burger menu nebo pizzy či osvěžení od Red Bullu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.