Přejít k hlavnímu obsahu

Dva podpisy před důležitým turnajem. SINNERS ukončují zkušební období nových tváří

29. 7. 2024 | 17:00 Counter-Strike 2 Přestup
SINNERS už na experimenty nemají čas a zůstávají u svých vytipovaných posil. Poprvé v historii povyšují hráče z akademie do „A“ týmu, spolu s ním se organizaci upsal i druhý testovaný hráč.
SINNERS s novými posilami
SINNERS s novými posilami
Zdroj: SINNERS (s povolením)

Už jsou to více než dva měsíce, kdy se zčistajasna SINNERS rozloučili s Adamem „NEOFRAG“ Zouharem. Do akce musel naskočit trenér Tomáš „Tomkeejs“ Tomka, ale další z jeho výpomocí neměla dlouhého trvání. Hříšníci se rozhodli dát prostor mladé krvi a otestovat svého akademika Michala „majky“ Švancaru.

Pro Švancaru se jednalo o největší kariérní příležitost. Do té doby si prošel pouze menšími týmy a nezahrál si na žádném velkém domácím turnaji. Před SINNERS AC reprezentoval například Dark Tigers nebo NARCIS. Možná právě i proto ukázal takový hlad po úspěchu, který mu v kombinaci s herní dravostí angažmá zajistil.

Pár týdnů po začátku majkyho zkušební doby začali SINNERS experimentovat a v různých turnajích se ukazovali ve všemožných složeních. Chvíli se v zákulisí mluvilo o možném konci Maxe „SHOCK“ Kvapila, postupně ale stále častěji na serveru absentoval Filip „AJTT“ Dolenský. Ten také skutečně zamířil na lavičku.

Na testování tak jako další přišel Josef „MoriiSko“ Maurenc. Český reprezentant se po dlouhém angažmá v Entropiqu dlouho v ENTERPRISE neohřál a potřeboval dát své kariéře nový impulz. Nabídka od hříšníků byla tím nejlepším možným. Maurenc se s týmem stále sžívá, ale jeho kvality jsou nezpochybnitelné.

SINNERS o víkendu čeká play-off Tipsport CS Summer, kde se mohou přiblížit účasti v kvalifikaci na vysněný Major. Ideálně by potřebovali ve Vodafone PLAYzone Areně triumfovat, takový pocit ale nezažili už více než rok a půl. Možná právě i proto oznámili finální soupisku, aby hráčům ukázali, že jim plně důvěřují.

Aktuální složení SINNERS:

Česká republika Sebastian „beastik“ Daňo
Česká republika Max „SHOCK“ Kvapil
Česká republika Tomáš „oskar“ Šťastný
Česká republika Michal „majky“ Švancara
Česká republika Josef „MoriiSko“ Maurenc

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.