Přejít k hlavnímu obsahu

Nová tvář málem na trůnu. Červencových TOP 10 streamerek zamotalo pořadím

1. 8. 2024 | 12:00 Twitch
Měsíc červenec přináší několik nových tváří, které se v naší top desítce objevily vůbec poprvé. Jedna útočící na čelo musela být vyřazená, jiná ale dokonce uzmula právoplatné stříbro. Jak se dařilo nejsledovanějším českým a slovenským Twitch streamerkám v minulém měsíci?
TOP 10 CZSK streamerky (červenec)
TOP 10 CZSK streamerky (červenec)
Zdroj: Twitch

PLAYzone koeficient neboli PZK vznikne po sečtení všech kategorií a zároveň určuje výsledné pořadí. Mezi kategorie patří průměrný počet diváků, počet zhlédnutých hodin, počet odvysílaných hodin, nejvyšší dosažený souběžný počet diváků a počet nových followers.


1. místo

PZK: 4,926

Královnou se opět stala Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková, i když tentokrát to měla těsné. V červenci dosáhla na 29 373 zhlédnutých hodin a v průměru 232 souběžných diváků, čímž obhájila svou pozici na trůnu. Její program pokračoval v zajetých kolejích, takže anonymní přiznání, pokec a nějaká ta hororovka.

TheresaBluberry
TheresaBluberry
Zdroj: Twitch

2. místo

PZK: 4,828

Nová tvář žebříčku hned zaútočila na nejvyšší příčky. Kappuchinka teprve začala streamovat, ale díky svým League of Legends výkonům si okamžitě získala spoustu pozornosti. Za 22 dní bez přestávky odvysílala 246 hodin své oblíbené hry s průměrem 11 hodin denně! Celkem nashromáždila 24 460 zhlédnutý hodin, v jednu chvíli překonala dokonce peak 1 130 diváků a k tomu se z nuly dostala na 2 tisíce followerů.

Kappuchinka
Kappuchinka
Zdroj: Twitch

3. místo

PZK: 3,678

Kdo si ale udržel stejnou pozici jako minulý měsíc, je Anna „Andullie“ Raunigrová. Za uplynulý měsíc se pyšní 21 708 zhlédnutými hodinami, přičemž v průměru ji sledovalo 191 diváků. Do svých pokecových streamů tentokrát zapojila kultovní pařbu Heroes of Might & Magic III nebo průchod The Last of Us Part II.

Andullie
Andullie
Zdroj: Twitch

4. místo

PZK: 3,367

Čtvrté místo obhájila Tereza „TeriPsyche“ Š. Po jejím návratu na scénu se nárůst počtu nových followers nezastavuje a tentokrát se rozšířil o 3 393 přírůstků, což je hlavním důvodem jejího červencového úspěchu. Primárně se věnovala pokecu a IRL streamům, který okořenila všemožnými tituly se svými diváky.

TeriPsyche
TeriPsyche
Zdroj: Twitch

5. místo

PZK: 2,997

Nejlepší pětici uzavírá další Tereza, tentokrát Herzánová. Itsterez si po dlouhých letech dala pauzu od svého straemovacího maratonu a každodenní vysílání po zasloužené dovolené střídala s dnem volna. Červenec přesto zakončila s 13 513 zhlédnutými hodinami, přičemž v průměru ji sledovalo 173 diváků

itsterez 2024
itsterez 2024
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místohenicekPZK: 2,860
7. místozmiyePZK: 2,836
8. místoClainaPZK: 2,361
9. místoWewer1ckaPZK: 2,214
10. místoArennthiaPZK: 1,919
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.