Přejít k hlavnímu obsahu

Ani jedno semifinále nemá jasného favorita! Tipsport CS Summer čeká první hrací den

2. 8. 2024 | 13:00 Counter-Strike 2 Preview
Dynamo Eclot vyhráli oba dosavadní turnaje, ale SINNERS už letos ukázali, že na ně umí vyzrát. Posily navíc do jejich tábora vnesly novou energii. O medaile se na Tipsport CS Summer utkají i dva celky zažívající premiérovou účast. SINNERS AC a AVEZ rozhodně nebudou chtít být jen tak do počtu, jak naznačili ve skupinové fázi. Sleduj napínavá utkání každý den od 15 hodin!
Michal „majky“ Švancara
Michal „majky“ Švancara
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Žádný člen AVEZ ani SINNERS AC si ještě nikdy na nejvyšší česko-slovenské úrovni o medaile ještě nezahrál, přesto si ji jedna pětice zajistí hned po prvním utkání víkendu. AVEZ totiž po výhrách nad Sampi.Tipsport a SINNERS senznačně ovládli svoji skupinu a vysloužili si pro páteční semifinále papírově nejslabšího soupeře. Také SINNERS AC ale cítí velkou příležitost, na obou stranách totiž budou stát v podstatě dva mixy. Ani akademie hříšníků totiž není v současnosti kompletní, ale pro Tipsport CS Summer naladila dobře fungující složení. Je sice za outsidera, ale historickému postupu bude chtít za každou cenu dodat punc cenného kovu.

AVEZ vs. SINNERS AC

Česká republika Tusi
Česká republika MahaR
Polsko AntyVirus
Polsko fanatyk
Česká republika viktor

Slovensko BORO
Česká republika dreez
Slovensko DALIEN
Slovensko outex
Slovensko Pepo

Kurzy na vítěze:
1,66 x 2,08

Nelze však pochybovat o tom, že druhé páteční utkání bude jedním z největších taháků celého víkendu. Utkají se totiž dva největší giganti současné scény. Dynamo Eclot na cestě za zkompletováním zlatého hattricku začne proti SINNERS, kteří ve skupinové fázi příliš nepřesvědčili. Před play-off však uspořádali bootcamp, kde ladili neduhy spojené se změnami v sestavě. Michala „majky“ Švancara a Josef „MoriiSko“ Maurenc však budou chtít zazářit. Dynamu Eclot to ale na domácí scéně letos šlape na jedničku, skupinovou fází nyní prošli bez ztracené mapy a navíc je pohání životní příležitost zahrát si v polovině srpna o Major.

Dynamo Eclot vs. SINNERS

Česká republika nbqq
Česká republika Dytor
Česká republika forsyy
Rumunsko Blytz
Švédsko kreaz

Česká republika beastik
Česká republika SHOCK
Česká republika oskar
Česká republika majky
Česká republika MoriiSko

Kurzy na vítěze:
1,80 x 1,90

Harmonogram zápasů:

  • Pátek 15:00 – AVEZ vs. SINNERS AC
  • Pátek ~18:00 – Dynamo Eclot vs. SINNERS
  • Sobota 15:00 – duel poražených týmů o přežití v turnaji
  • Sobota ~18:00 – duel vítězných týmů o místo ve finále
  • Neděle 15:00 – duel spodního pavouka o doplnění finále
  • Neděle ~18:00 – grandfinále
  • Finanční odměny:

  • 1. místo: 180 000 Kč
  • 2. místo: 70 000 Kč
  • 3. místo: 30 000 Kč
  • 4. místo: 15 000 Kč
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.