Přejít k hlavnímu obsahu

Výhra v suchém triku. Dynamo Eclot přehrálo SINNERS rozdílem třídy dvakrát 13:6

2. 8. 2024 | 20:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Kde Dynamo Eclot naposledy skončilo, tam na další zastávce Tipsport CS Summer navázalo – výhrou bez ztráty mapy. Kořistí hráčů s bleskem na hrudi se stali SINNERS, kteří se nedokázali dostat do hry a zaslouženě prohráli. V sobotu je tak čeká výzva v podobě vlastní akademie.
Dynamo Eclot po vítězství
Dynamo Eclot po vítězství
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Utkání začalo na mapě Dust II, kde potřebovali SINNERS zazářit. Úvod jim nevyšel špatně, na čtyři zářezy Sebastiana „beastik“ Daňa dokázali navázat a měli na kontě čtyři body. Dynamo Eclot ale po těsném kole převzalo otěže tvrdou individuální silou a rázem byl na serveru jen jeden tým. Další body hříšníci na svůj účet přidali zase až po změně stran, šest bodů se dvěma vyhranými pistolkami je opravdu tristní bilance. Nové posily SINNERS se zastavily na třech killech, zatímco každý jeden střelec z DNE hrál v obrovské pohodě.

Kdo doufal, že se na druhé mapě něco změní, byl nejspíše zklamaný. SINNERS se přitom ze začátku dokázali chytit i díky clutchi Josefa „MoriiSko“ Maurence. Palebná síla Dynama Eclot byla ale až příliš dominantní a hříšníci s ní většinu času nedokázali nic udělat. Na Anubisu DNE stačilo uhrát remízový stav za CT stranu, protože po změně stran nedovolili SINNERS zisk ani jednoho bodu. Vít „nbqq“ Pohlot a Raul „Blytz“ Gligor hráli na obou mapách jako utržení ze řetězu a dovedli svůj mančaft ke dvěma výhrám v poměru 16:6.

Dynamo Eclot vs. SINNERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.