Přejít k hlavnímu obsahu

Historické derby SINNERS vs. SINNERS AC! Mají přístup ke všem našim datům, prozradil beastik

3. 8. 2024 | 13:30 Counter-Strike 2 Preview
Dnes se nejen fanoušci SINNERS dočkají opravdu neotřelého zážitku. Proti sobě se postaví dvě sestavy jedné organizace, žádné taktizování ale neočekávejte. Ve hře je totiž přežití v turnaji! Dynamo Eclot se jako favorit posléze večer utká s týmem AVEZ o první místenku ve finále. A zatímco páteční duely neměly podle bookmakerů jasného favorita, dnes je to přesně naopak.
SINNERS AC
SINNERS AC
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

První sobotní zápas má opravdu speciální příchuť. SINNERS si jednoduše nemohou dovolit prohrát, protože porážka by pro tábor jejich příznivců působila možná až potupně. Utkají se totiž s vlastní akademií. SINNERS AC sice po odchodu Michala „majky“ Švancary hledá své nové složení, to současné se však ukazuje ve velmi dobrém světle. Oba hosté na soupisce individuálně září a brousí si zuby na borce z „A“ týmu. SINNERS by snad nemohli být větším favoritem, ale akademie jejich hru dokonale zná a bude toho chtít naplno využít.

SINNERS vs. SINNERS AC

Česká republika beastik
Česká republika SHOCK
Česká republika oskar
Česká republika majky
Česká republika MoriiSko

Slovensko BORO
Česká republika dreez
Slovensko DALIEN
Slovensko outex
Slovensko Pepo

Kurzy na vítěze:
1,19 x 4,55

AVEZ ve skupině porazili Sampi.Tipsport a SINNERS a po pátečním triumfu nad SINNERS AC vyzvou další profesionální celek. Z hlediska favoritů ten jednoznačně nejsilnější. Dynamo Eclot na minulém LAN finále neprohrálo ani mapu a ve stejném stylu vykročilo také do play-off Tipsport CS Summer. Se SINNERS si hravě poradilo po týmové i individuální stránce, což odmazává nejsilnější stránku AVEZ. Jejich hvězdy budou muset v rukávu najít další trumfy, ale nezapomínejme na jejich předchozí skalpy, kde byli také outsiderem.

Dynamo Eclot vs. AVEZ

Česká republika nbqq
Česká republika Dytor
Česká republika forsyy
Rumunsko Blytz
Švédsko kreaz

Česká republika Tusi
Česká republika MahaR
Polsko AntyVirus
Polsko fanatyk
Česká republika viktor

Kurzy na vítěze:
1,15 x 5,27

Harmonogram zápasů:

Finanční odměny:

  • 1. místo: 180 000 Kč
  • 2. místo: 70 000 Kč
  • 3. místo: 30 000 Kč
  • 4. místo: 15 000 Kč
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.