Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot vyhlíží svého finálového vyzyvatele. Oba možné soupeře však už porazilo

4. 8. 2024 | 13:30 Counter-Strike 2 Preview
Třetí zastávka letošního okruhu Tipsport Road to MČR míří do cílové rovinky. Dynamo Eclot stejně jako na jaře ještě neprohrálo ani mapu a play-off proplouvá naprosto suverénně. Od zkompletování zlatého hattricku jej dělí jediná výhra proti vítězi duelu mezi SINNERS a AVEZ.
kreaz a Blytz
kreaz a Blytz
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

V patnáct hodin vypukne bitva Davida s Goliášem. Nejen podle bookmakerů jsou SINNERS favoritem na výhru. Ve skupinové fázi si ale už vyzkoušeli, jaké je to prohrát proti mixu. AVEZ jsou černým koněm celé soutěže, vždyť od otevřené kvalifikace až do této soboty nenašli přemožitele a na kontě mají řadu parádních skalpů. Právě i SINNERS, které doma zdolali na mapách Mirage (13:11), Inferno (9:13) a Ancient (16:14).

Nebezpečný koktejl individuálních dovedností narazil až na Dynamo Eclot, které je dokázalo přestřílet a týmovou hrou naprosto zastínit. Recept na úspěch je tak zřejmý. Hráči SINNERS se musejí ukázat ve své nejlepší individuální formě, jinak se mohou trápit jako v online části. Zatím se sice stále hledají, ale po týmové stránce by měli v LAN prostředí svého soupeře přehrát. Bez hráčské excelence to však bude obtížné.

SINNERS vs. AVEZ

Česká republika beastik
Česká republika SHOCK
Česká republika oskar
Česká republika majky
Česká republika MoriiSko

Česká republika Tusi
Česká republika MahaR
Polsko AntyVirus
Polsko fanatyk
Česká republika viktor

Kurzy na vítěze:
1,35 x 3,14

Ať už vyzve ve finále Dynamo Eclot kdokoliv, tak bude za outsidera. DNE působí naprosto dominantně, hrají v neuvěřitelné pohodě, individuálně jsou na výši, žádnou herní situaci nepodceňují a dokáží se adaptovat na různé týmové styly. SINNERS v pátek na obou mapách povolili jen šest bodů a AVEZ naprosto deklasovali 13:3, 13:1. I když se ve skupinách herně trochu hledali, tak ve Vodafone PLAYzone Areně už si po serveru běhají, jako by jim patřil. Na jaře neztratili ani mapu a stejný počin chtějí dokonat i na Tipsport CS Summer.

Harmonogram zápasů:

Finanční odměny:

  • 1. místo: 180 000 Kč
  • 2. místo: 70 000 Kč
  • 3. místo: 30 000 Kč
  • 4. místo: 15 000 Kč
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.