Přejít k hlavnímu obsahu

Obrovský leak Black Ops 6. Activision okamžitě reagoval, tragédii však nezastavil včas

5. 8. 2024 | 16:00 Warzone Gaming
Necelé tři měsíce nás dělí od vydání Call of Duty Black Ops 6. Fanoušci se však dočkali prvního náhledu ještě před první beta verzí. Uniklé informace přináší dechberoucí podrobnosti o připravovaném titulu. Hráči se mohou těšit na nostalgické mapy i návrat ikonických prvků.
Call of Duty Black Ops 6
Call of Duty Black Ops 6
Zdroj: Activision Blizzard

Podle účtu „Betterthanalaix“ se hráči mají těšit na pestrý výběr map včetně legendárního Nuketownu, který se poprvé objevil již v roce 2010 a je možná nejoblíbenější mapou vůbec. Mezi další přepracované klenoty patří Firing Range, Hacienda a Vorkuta, které se vrací po úspěchu remasterů v Modern Warfare 3.

To ale není všechno. Údajně se chystá i návrat oblíbeného systému omnimovement a slide cancelingu, stejně jako na možnost vlastního nastavení zaměřovačů, která se vrací prostřednictvím speciální nabídky. Dalším zajímavým prvkem jsou interaktivní objekty na mapách, jako jsou tajné dveře, ventilační šachty, bezpečnostní systémy a lanovky. Tyto prvky přidávají nový rozměr a rozšiřují strategické možnosti.

Betterthanalaix zveřejnil desítky tweetů, obrázků a klipů na platformě X. Activision Blizzard sice bleskově zakročil a zajistil smazání materiálů jako držitel autorských práv, přesto se šíří celým internetem. Komunita je v očekávání a hype před srpnovým #CODNext Showcase a zářijovou otevřenou beta verzí neustále roste.

Není však jasné, jak uživatel získal přístup ke hře. Soudě podle materiálu, který unikl online, naznačuje povaha snímků obrazovky přístup přes COD HQ nebo starší rozhraní. Poprvé také bude Call of Duty Black Ops 6 k dispozici hned první den na Xbox Game Pass, díky akvizici Activision Blizzard společností Microsoft.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.