Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS odčinili selhání z online střetnutí a v Praze ukončují pouť týmu AVEZ

4. 8. 2024 | 16:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Tentokrát se žádné překvapení nekonalo. SINNERS se poučili z dřívějších chyb a s průběhem Tipsport CS Summer se jejich výkony postupně zlepšují. Po sebevědomém výkonu na vlastní mapě Inferno dotáhli vítěznou sérii na napínavém Anubisu. Teď je ale čeká to nejdůležitější.
AVEZ končí na třetím místě
AVEZ končí na třetím místě
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

SINNERS si na úvod série zvolili Inferno, což je ukázala jako parádní volba. Za T stranu se prokázali klidnou a precizní hrou, která dokázala především zásluhou Josefa „MoriiSko“ Maurence a Sebastiana „beastik“ Daňa nacházet mezery v obranném valu soupeře. Ani bláznivé jedenácté kolo AVEZ nenakoplo, individuálně svého soupeře nepřevyšovali a na obrazu hry se to podepsalo. Po změně stran byli při chuti tentokrát Tomáš „oskar“ Šťastný a Michal „majky“ Švancara, zásluhu na čisté dohrávce měl ale opravdu celý tábor hříšníků.

AVEZ nechali svou oblíbenou Mirage na decider a vsadili na Anubis. Začátek mapy působil vyrovnaně, ale SINNERS se dobře dařilo číst hru soupeře. Na obou stranách došlo ke klasické výměně bodů s Desert Eagly, ani to ale hříšníky nezlomilo a vedení už do konce zápasu nepustili. Čtyřbodový náskok z útočné strany si drželi díky parádně střílejícímu Maxi „SHOCK“ Kvapilovi, na druhé straně se sice rozjel Luboš „Tusi“ Tusjak, ale drobné chyby v klíčových kolech AVEZ opakovaně potápěly. Úctýhodný výkon na SINNERS dnes nestačil.

SINNERS vs. AVEZ
SINNERS vs. AVEZ
Zdroj: Zápasovník
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.