Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports testuje nové Hrdiny: legendu Liverpoolu i Slováka Hamšíka

5. 8. 2024 | 09:00 EA SPORTS FC 25 Spekulace
Stejně jako v předchozích ročnících fotbalové hry od EA Sports, i v tomto připravují vývojáři dávku nových Hrdinů. Fotbalisté, kteří zanechali výraznou stopu v nejpopulárnějším sportu planety, se dočkají speciálních karet. Zákulisní informace hovoří o mnoha zajímavých jménech.
EA Sports FC 25
EA Sports FC 25
Zdroj: EA Sports

Od našeho posledního shrnutí uběhlo několik týdnů, a tak přišel znovu čas podívat se na to, které nové Hrdiny bychom mohli přivítat v EA Sports FC 25. Nový ročník fotbalové pařby se rychle blíží, září je za rohem.

Slovenské hráče potěší především zpráva o testování Marka Hamšíka. Legenda Neapole má za sebou úžasnou kariéru, Hamšík se hned osmkrát stal nejlepším fotbalistou Slovenska. Jeho zapojení do EA Sports FC 25 ještě není potvrzené, ale už samotný fakt, že vývojáři Hamšíka ve hře testují, je velikým příslibem.

Chybět by v dalším ročníku nemusel ani Jakub Błaszczykowski. Oblíbený polský fotbalista byl devět let hráčem Borussie Dortmund, na pravém křídle proháněl i ty nejlepší obránce světového fotbalu. Na své výkony na reálném hřišti by mohl navázat na tom virtuálním, kopačky totiž před rokem pověsil na hřebík.

Do fotbálku od EA Sports se možná vrátí velká postava anglického fotbalu: Jamie Carragher. Bývalý obránce Liverpoolu, s nímž zažil slavnou noc v Istanbulu, kde po neskutečném obratu ovládl Ligu mistrů, měl vlastní kartu naposledy ve FIFA 17. Tehdy ještě jako Legenda, v EA FC 25 je pro něj mnohem reálnější role Hrdiny.

Další testovaní Hrdinové:

  • Guti – španělský záložník, 16 let v Realu Madrid
  • Maicon – brazilský obránce, 6 let v Interu Milán
  • Jaap Stam – nizozemský obránce, 3 roky v Manchesteru United
  • Blaise Matuidi – francouzský záložník, 6 let v PSG
  • Zé Roberto – brazilský křídelník, 6 let v Bayernu Mnichov
  • Gilberto Silva – brazilský záložník, 6 let v Arsenalu
  • Mohammed Noor – saúdský záložník, 16 let v Al Ittihadu
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).