Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď se ukázat v novém setu na Samsung MČSR v Teamfight Tactics

19. 8. 2024 | 09:00 Teamfight Tactics Turnaj
Letní prázdniny se překlopily do své druhé poloviny, ale my nezpomalujeme, naopak ještě přikládáme pod kotel. Mistrovská sezóna v Teamfight Tactics pokračuje čtvrtou online sérií. Vyhraď si čas na následující úterky, zaregistruj se a přijď se ukázat v nejnovějším setu!
TFT 12. set
TFT 12. set
Zdroj: Riot Games

Letošní sezóna Samsung MČSR v Teamfight Tactics nabízí vedle offline zastávek celkem pět turnajových sérií. Každá se skládá ze dvou kvalifikací, do kterých jsou otevřené registrace naprosto pro všechny, a finále pro nejlepší osmičku taktiků. Nikdy není pozdě na zapojení se do akce, stále je spousta prostoru uspět.

Po krátké pauze jsme v červenci nasedli na turnajový kolotoč a po určení vítěze třetí online série startujeme další srpnové boje. Samsung MČSR není určené pouze pro hráče s nejvyšší ambicemi, ale skutečně pro každého, kdo by chtěl svůj oblíbený herní titul poznat z úplně jiného úhlu, tak neváhej a přijď si zahrát!

Po vydání dvanáctého setu jsme otevřeli kvalifikační brány do dvou turnajů, odkud nejlepší hráči postoupí do streamovaného finále o 1 500 Kč a důležité MČSR body. Pro milovníky online zápolení jde o jednu z posledních příležitostí, poté bude následovat zastávka v Nitře. Detailní info naleznete v popisu turnaje.

Harmonogram čtvrté TFT série:
DatumTurnaj
6. srpna od 18:004. série – 1. kvalifikace
13. srpna od 18:004. série – 2. kvalifikace
20. srpna od 18:004. série – Finále
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.