Přejít k hlavnímu obsahu

Z domu zpět do světa. SINNERS čekají důležitá utkání v ESL Challenger League

5. 8. 2024 | 15:00 Counter-Strike 2 Preview
Domácí týmy musejí opět přehodit výhybku a soustředit se zase naplno na mezinárodní scénu. SINNERS po víkendovém stříbru a postupně se zlepšujících výkonech čekají dvě zkoušky v ESL Challenger League, kde mohou získat další důležité body do Valve žebříčku. Z dlouhodobého hlediska ale samozřejmě vyhlížejí také ESL Pro League, kam vede z druhé ligy ECL přímá cesta.
Max „SHOCK“ Kvapil
Max „SHOCK“ Kvapil
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

SINNERS v posledních dvou sezónách ESL Challenger League obsadili třetí místo, ale nyní začali mnohem hůře. V prvních třech utkání nedokázali vyzrát na SAW, RUSH B ani Sangal Esports, takže jsou aktuálně na posledním místě své skupiny. Dohrávky jsou na programu tento týden a v nich se potřebují odrazit ode dna.

Odehrát jim zbývají dvě utkání proti soupeřům z Polska. Pokud si chtějí udržet šance na play-off, musejí bezpodmínečně dvakrát zvítězit. Jako první se v pondělí od 18:00 utkají proti Rebels Gaming, účastníkům IEM Katowice 2024. V úterý je o hodinu dříve poté bude čekat nevyzpytatelná pětice brazylijski luz.

Po domácí víkendové bilanci dvou výher a dvou proher půjde o jedny z posledních utkání před uzávěrkou Valve žebříčku 7. srpna. Každá výhra tak může mít cenu zlata. Kromě dvou vystoupení v ECL čeká na SINNERS středeční utkání proti silným PARIVISION v Contenders části turnaje YaLLa Compass Summer.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.