Přejít k hlavnímu obsahu

Nový mód Rush v EA Sports FC 25: speciální odměny do Ultimate Teamu i úkoly

6. 8. 2024 | 09:00 EA SPORTS FC 25 Gaming
Vývojáři z EA Sports ukázali světu připravované novinky do Ultimate Teamu. Hlavním tématem pondělního traileru byl nový mód Rush. Hráči si budou moci nově zahrát 5v5 se svými kamarády, mohou se těšit i na speciální odměny, které následně budou moci využít pro svůj Ultimate Team. Součástí Rushe budou i týdenní úkoly, hlavním cílem bude sbírání Rush Points.
EA Sports FC 25
EA Sports FC 25
Zdroj: EA Sports

Rush Points budou podobné bodům, které v EA Sports FC 24 hráči sbírají v módu Moments. Za hvězdičky z Moments si pak mohou kupovat speciální odměny v Ultimate Teamu, stejně tak tomu bude i u Rush Points v příštím ročníku. V traileru od EA Sports je jako příklad neprodejný balíček.

Před začátkem Rush zápasu budou muset hráči nejdříve zvolit jeden z dostupných eventů. V těch hráči využijí jen určitý typ karet. Omezení se mohou týkat vzácnosti, atributů nebo zemí/regionů, lig a klubů. Zajímavé bude i skládání týmů, na které bude jen 90 sekund. Stejné karty a různé verze jednoho hráče nebudou povoleny. Už během stavby kádru budou hráči plnit úkoly, díky kterým následně získají více bodů.

Čím více Rush Pointů, tím více odměn a balíčků do Ultimate Teamu. Takže už správný výběr karet bude pro postup v úkolech extrémně důležitý. Hráči budou mít pro Rush dvě možnosti – složit kompletní mančaft se třemi svými kamarády (brankáře ovládá počítač), nebo naskočí do akce samotní a připojí se k náhodným spoluhráčům. Rush Points jsou hlavním způsobem, jak plnit týdenní cíle a získávat odměny.

„Bloky jsou nepovinné úkoly, které může váš tým řešit kolektivně, a v rámci každé fáze budování družstva Rush může váš tým splnit až 5 bloků. Bloky nabízejí způsoby, jak získat více bodů Rush, a mohou se v jednotlivých událostech měnit,“ vysvětlují EA Sports v podrobném článku na svých webových stránkách.

Jak získat Rush Points?

  • Vítězství v zápase
  • Odehrání zápasu
  • Hraní s přáteli
  • Dokončení bloků
  • Vyhrát více zápasů Rush v řadě
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).