Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports plní přání komunity. Smlouvy jsou pryč, co se naopak vrací?

6. 8. 2024 | 15:00 EA SPORTS FC 25 Gaming
Vývojáři z EA Sports v pondělí hráčům ukázali, na co se mohou v Ultimate Teamu FC 25 těšit. Komunitu potěšilo především několik menších updatů, po kterých dlouhé roky volala. Pryč jsou například otravné smlouvy, při otevírání balíčků bude k vidění oblíbený tunel. Jde o menší změny, pro hráče jsou ale ohromně důležité. Zlepšují totiž celkový pocit ze hry.
EA Sports FC 25
EA Sports FC 25
Zdroj: EA Sports

Už za necelé dva měsíce se všichni budeme moci vrátit zpět na hřiště a zapařit novou fotbalovou pecku z dílny EA Sports. Vývojáři do té doby postupně odhalují změny a novinky, na které se mohou hráči v dalším vydání populárního fotbálku těšit. A hned několik z nich bylo přijato s velikým nadšením.

Malou, dlouho očekávanou změnou, je odstranění smluv. Byla to opravdu otravná součást EA Sports. Každá karta, s níž jsme hráli, musela mít „podepsanou smlouvu“. To znamenalo aplikovat předmět za pár stovek a po několika desítkách zápasů to opakovat. Zbytečnost, která už dávno ve hře neměla být, je konečně pryč. Je to ze strany EA Sports spíš povinnost, ale i tak je na místě chvála.

Dalším pozitivem je tentokrát věc, která už v minulosti ve hře byla. Jde o sestupy v Division Rivals. V posledních ročnících se mohli hráči sebevíc trápit ve vysoké divizi, do horší ligy ale jednoduše spadnout nemohli. To se naštěstí změní a boje v Division Rivals tak dostanou znovu trochu víc šťávy.

Co bude rozhodně oproti poslednímu vydání EA Sports FC lepší, je animace otevírání balíčků. Vývojáři se částečně vrací k populárnímu tunelu a „walkoutům“. Není to úplný comeback, ale třeba se dočkáme příště.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).