Přejít k hlavnímu obsahu

Ban na necelé 3 miliony dní! Hráč Fortnite se svěřil s bizarním trestem

7. 8. 2024 | 15:00 Fortnite Zajímavost
Za nevhodné chování přichází trest. To už je v oblasti videoher běžná praxe, kterou se vývojáři snaží zamezit toxickému prostředí. Jeden hráč ve Fortnite se ale dočkal dost možná rekordního zákazu. Od Epic Games si zasloužil tzv. „social ban“ na 2 912 958 dní. Pokud tak někdo na jeho účtu bude chtít za 7 974 let komunikovat se spoluhráči, bude mít smůlu. „To jsi někomu vyhlásil válku?“ ptají se šokovaní komentující na Redditu na důvod zákazu.
Fortnite
Fortnite
Zdroj: Epic Games

Social ban ve Fortnite není ojedinělá věc. Hráči, kteří úplně neví, jak se mají ke svým soupeřům chovat, jsou potrestáni. Jak napovídá samotný název postihu, jedná se o zákaz komunikace v hlasovém a textovém chatu. Běžně takový ban trvá jeden týden.

Tento gamer se ale musel dopustit opravdu hrozivého chování, neodpustitelného přešlapu. Od Epic Games si totiž vysloužil ban na 2 912 958 dní. To je, jen pro představu, něco málo přes 7 975 let. Zákaz tak vyprší až někdy ke konci roku 9999. Jestliže zmíněný hráč nedosáhne nesmrtelnosti, už si ve Fortnite nepopovídá.

Přesnější důvod takového banu nebyl uživatelem na Redditu odhalen. Ani není jasno, jestli šlo jen o chybu na straně Epic Games, nebo o reálný trest. Konec přesně v roce 9999 možná napovídá tomu, že se o žádné pochybení nejedná. V podstatě se jedná o jinou podobu permanentní zákazu.

Komentující se shodli na tom, že rádi vidí, jak se Epic Games snaží bojovat s toxicitou. „Tohle už je ale možná trochu moc,“ vtipkovali.

Social banned for 2 million days
byu/2-345 inFortNiteBR

Zdroj: dexerto.com
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).