Přejít k hlavnímu obsahu

Had na míči i červený kříž. Slavné italské kluby nebudou mít v EA Sports FC 25 své logo

8. 8. 2024 | 11:00 EA SPORTS FC 25 Gaming
Italské nejvyšší soutěži ve FIFA/EA Sports FC není přáno. V minulosti museli hráči hrát s pozměněným logem Juventusu nebo Atalanty, teď se mohou „těšit“ na upravené znaky milánských celků. Oba totiž podepsaly exkluzivní smlouvu s Konami stojícím za eFootballem. Mezi chybějícími prvky bude jednoznačně největší ránou absence legendárního San Sira.
AC a Inter Milán
AC a Inter Milán
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Něco za něco. Hráči EA Sports FC mohli být rádi, že už se nebudou muset koukat na neoficiální loga Neapole a AS Řím. Jenže na oplátku jim bylo i něco odebráno. Dva z nejslavnějších klubů italského fotbalu, AC a Inter Milán, nepatří mezi licencované celky v následujícím vydání populární fotbalové hry od EA Sports.

Je to veliká škoda. Jde o dva historické týmy, které jsou bez debat obrovsky důležitou součástí evropského a světového fotbalu. Jejich hráči v Ultimate Teamu chybět nebudou, Lautaro Martínez nebo Rafael Leao ale nastoupí v neoficiálním dresu s logem, které bylo navrženo vývojáři z EA Sports.

Fotbalisté Interu Milán budou mít na hrudi hada na míči, což je odkaz na historickou přezdívku Il Biscione (velký travní had). AC jde také do historie. Kříž svatého Jiří je k vidění v erbu italského města, v němž AC sídlí. V EA Sports FC 25 nebudou licencované ještě další dva italské kluby – Atalanta a Lazio.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).