Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerské peklo. Už přes 8 dní bojuje s brutální herní výzvou a stále nemá vyhráno!

10. 8. 2024 | 18:00 Zajímavost
Twitch streamer Eric „Erobb221“ se rozhodl přepálit své vlastní schopnosti a vrhnout se na šílenou výzvu – tzv. „gaming gauntlet“. Cíl? Vyhrát deset po sobě jdoucích zápasů v deseti různých hrách. Zní to jednoduše? Ani náhodou. Jakmile jednou prohraje, vrátí se k předchozímu titulu. To vše navíc musí stihnou během jednoho vysílání.
Erobb221
Erobb221
Zdroj: Erobb221/Twitch

Erobb221 začal svou cestu už před více než týdnem, když během živého vysílání dostal nápad. Na svém programu totiž točí vlastnoručně vyrobeným kolem, které určuje, jakou výzvu nebo trest bude muset splnit. Právě při jednom z těchto točení ho napadla myšlenka herního maratonu. Ten zahrnuje hry jako Super Smash Bros., Call of Duty, Mario Kart, League of Legends, Tekken 8, Tetris, Elden Ring, EA FC 24 a GeoGuessr.

Od té doby se snaží maraton dokončit v jediném streamu, ale zatím bez úspěchu. Diváci mohli na jeho streamu vidět, jak frustrace dosáhla vrcholu – po prohře v Call of Duty: Modern Warfare III vztekle odešel od počítače, když ho vyprovokoval člen opačného týmu. „Měl jsi jenom kliku. Jsi totální odpad!“ prohlásil.

Streamer však pokračuje, ale stále nedosáhl na úplný konec. Byl už neskutečně blízko, když se dostal k závěrečnému GeoGuessru, ale nakonec jej prohrál a postupně se propadl zpět na předchozí hry. Kromě vlastních chyb se musel Erobb vypořádat i s dalšími problémy, jako jsou údajní „cheateři“, kteří mu cestu k vítězství ještě více zkomplikovali.

Celé snažení trvá už desítky hodin. Rozhodně se jedná o zatím nejkomplikovanější výzvu se kterou se setkal, přesto se každý den vrací a pokouší se znovu a znovu. Kdy se konečně dočká zasloužené odpočinku?

Štítky: Twitch, zajímavost
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.