Přejít k hlavnímu obsahu

Na internet uniklo třicet minut gameplaye z očekávané pařby. Jak vypadá Black Myth: Wukong?

18. 8. 2024 | 13:30 Gaming
Hra, na kterou čeká celý svět, ještě ani nevyšla, a už máme možnost nahlédnout pod pokličku. Black Myth: Wukong láká miliony hráčů po celém světě. Na internet uniklo video s třiceti minutami gameplaye, a to jen týden před oficiálním vydáním! Video ukazuje přesně to, co od hry očekáváte – a možná ještě víc.
Black Myth: Wukong
Black Myth: Wukong
Zdroj: Game Science

Klip začíná dechberoucím soubojem s bossem. Hlavní hrdina Sun Wukong, inspirovaný legendárním čínským opičím králem, čelí obrovským protivníkům, kteří ho bez milosti drtí. Jedním z nejvýraznějších momentů je scéna, kde jeden z nepřátel vyvolá gigantickou sekeru – dost velkou na to, aby rozťala celou horu vedví! A to je teprve začátek.

Po této akční smršti se video přehoupne do klidnější části, kde hráče čeká tutoriál v hustém lese plném pradávných ruin. I zde však nechybí napětí – a samozřejmě nepřátelé, kteří jsou nejen nebezpeční, ale i zajímavě designovaní. Co třeba humanoid s obrovskou hlavou, který je vyšší než kdejaký dům?

V soubojích sice nenajdeme žádné revoluční novinky. Boje vypadají dynamicky, jsou dobře postavené a náročné – přesně to, co od akčního RPG očekáváme. A k tomu úžasná vizuální stránka. Hra vypadá nádherně, a to nejen v cutscénách, které svou filmovostí vtáhnou do příběhu a nepustí.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.