Přejít k hlavnímu obsahu

Příběh jako z pohádky. Zaplatím ti účty, když budeš pokračovat v tom, co miluješ

19. 8. 2024 | 15:00 Warzone Příběh
Zpráva přišla jako blesk z čistého nebe. Legendární Call of Duty kouč MarkyB oznámil konec kariéry, hlavně z finančních důvodů. Jenže v tu chvíli se objevil populární streamer Xposed s nabídkou, jako z pohádky, aby mohl pokračovat v kariéře. Trenér neměl slov.
MarkyB
MarkyB
Zdroj: CDL

Mark „MarkyB“ Bryceland, jeden z nejuznávanějších koučů na Call of Duty scéně, se nedávno svěřil fanouškům, že bude muset skončit s kariérou. Důvod? Blíží se mu třicítka, má účty k zaplacení a už si nemůže dovolit pokračovat v tom, co miluje. Tato zpráva zasáhla komunitu jako blesk. Bryceland, jehož vášeň pro Call of Duty začala už ve 14 letech, byl na vrcholu své kariéry v roli kouče pro tým, který se účastnil prestižní soutěže Challengers.

„Miloval jsem to být tuto sezónu v Challengers, ale bohužel, příští rok už nebudu moct pokračovat. Doufám, že to není konec mé cesty,“ řekl smutně Bryceland po neúspěšném pokusu jeho týmu dostat se na další úroveň. V momentě, kdy se zdálo, že je jeho cesta u konce, přichází na scénu Xposed, jeden z nejpopulárnějších streamerů na poli Call of Duty, a jeho nabídka, která změnila všechno. „Postarám se o tvoje účty na celý rok, abys mohl pokračovat v tom, co miluješ,“ napsal a dodal: „Ozvi se mi do DMs.“

Tato nabídka byla jako záchranné lano pro Brycelanda, který nyní může pokračovat v tom, co miluje nejvíc – trénování a vedení mladých talentů v Call of Duty světě. Tento nečekaný čin nejen že znovu zapálil jeho vášeň, ale také ukázal sílu komunity, která je ochotná se semknout a podpořit ty, kteří pro ni znamenají nejvíc. Pro fanoušky, kolegy a přátele Marka je to důkaz, že sny se mohou stát skutečností, i když to vypadá, že všechny cesty vedou do slepé uličky. Xposed se stal nejen hrdinou tohoto příběhu, ale také inspirací pro všechny, kteří bojují za to, co milují.

„Ani nevím co mám teď říct,“ reagoval MarkyB, který může pokračovat ve svém snu. Komunita však žádná slova slyšet nepotřebovala. Čin, kterého byla svědkem, byl více než cokoliv. Jaký bude další krok legendárního trenéra?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.