Přejít k hlavnímu obsahu

Nečekej a ušetři! První vlna vstupenek na herní festival MČR je v prodeji jen do 15. září

Připravte se na nezapomenutelný zážitek! Herní festival MČR letos bude ještě velkolepější než kdy předtím. Po vydařeném loňském stěhování do velkého pavilonu P naservírujeme hráčům a hráčkám opět o úroveň honosnější svátek esportu. Bez tebe to ale nepůjde! Neváhej tak a zajisti si v první exkluzivní vlně svou vstupenku na třídenní akci, která přinese adrenalinové souboje, vzrušující finále a ještě větší expo plné technologických novinek a špičkových herních mašin.
Herní festival MČR
Herní festival MČR
Zdroj: PLAYzone

MČR 2024 se uskuteční 22. až 24. listopadu tradičně na brněnském výstavišti. Velkolepé plány si však vyžádaly rozšíření prostoru, kde budete moci zažít to nejlepší z českého esportu, technologií i obecného světa gamingu. Milovníky esportových klání potěší zejména rozšířené tribuny před hlavní stage na 1 600 míst, kde bude ještě více prostoru pro bouřlivé fandění. Celý areál bude poté hostit desítky stánků s různými vychytávkami, herními zařízeními a exkluzivními nabídkami. Chybět nebude ani VPA bar a food court.

Program eventu bude ve třech dnech opravdu nabitý, ať už vás zajímá jakékoliv zákoutí kompetitivního zápolení nebo světa videoher. Fanoušci mobilních titulů se mohou těšit na Samsung Mistrovství Česka a Slovenska, kde se o titul mistra utká elita v Teamfight Tactics a Brawl Stars. Chybět opět po roce nemůže první zastávka MČR FC 25 powered by Hyundai, která slibuje neuvěřitelné fotbalové souboje těch nejlepších domácích hráčů. Třídenní jízda vyvrcholí očekávaným nedělním finále Tipsport MČR CS o 1,5 milionu korun.

Ceny vstupenek v první vlně začínají již na 200 Kč, ale pozor, cena poroste s přibližujícím se termínem akce. Kupte si své lístky včas a ušetřete! Ve třech vlnách si můžete zajistit Classic (200 Kč), Premium jednodenní (549 Kč) nebo Premium třídenní (999 Kč) lístek, který vám otevře dveře k nezapomenutelným zážitkům. Všechny třídy vám umožní vstup na celý veletrh LIFE!, s bonusy vyšší kategorie si ale díky užijete akci teprve skutečně naplno – ať už jde o sezení v prémiové sekci, lístky do tomboly nebo sběratelskou visačku.

Vrcholem sobotního programu bude MČR párty, na kterou se dostanou jen držitelé Premium vstupenek. Její detaily odhalíme brzy, ale už nyní můžeme prozradit, že půjde o večírek s oblíbenými interprety, kteří spolu s esportovou komunitu utvoří nezapomenutelnou atmosféru a zážitek pro všechny zúčastněné. Na nic tak se spuštěním prodeje nečekejte, takto napěchovaný víkend s herní tématikou v Česku jinde nezažijete. Lístky v první vlně zakoupíte na oficiálních stránkách mcr.gg. Těšíme se na vás už za tři měsíce v Brně na výstavišti!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.