Přejít k hlavnímu obsahu

Oskar pálil jako zamlada! SINNERS byli suverénní i ve druhém duelu a jsou krůček od RMR

21. 8. 2024 | 16:00 Counter-Strike 2 Preview
Z vydařeného vstupu do turnaje se může radovat pouze část česko-slovenské výpravy. Výhru ukořistili SINNERS a stejně jako jejich bývalého kolegu Simon „KWERTZZ“ Horák je čeká zápas o bilanci 2-0, zatímco ostatní bohužel utržili porážku a ještě dnes mají šanci na reparát.
Tomáš „oskar“ Šťastný
Tomáš „oskar“ Šťastný
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Evropská kvalifikace na RMR se hraje ve formátu swiss. Tři výhry znamenají postup, tři porážky konečnou. Hned na úvod prvního kola došlo k překvapení, favorizovaní ENCE nestačili na KOI. Další výhra níže nasazeného týmu naopak potěšila české fanoušky. SINNERS potvrdili formu z poslední doby a B8 naprosto deklasovali 13:3. Největší měrou se na výhře podílel Tomáš „oskar“ Šťastný, nejnovější tváře ale také zářily.

Mnoho dalších důvodů k radosti ale nebylo. Dynamo Eclot dotáhlo utkání proti BC.Game do prodloužení, kde ale nestačilo na medicínu Ladislava „GuardiaN“ Kovácse v roli trenéra a starého známého snipera Guye „anarkez“ Trachtmana. Simon „KWERTZZ“ Horák se alespoň může radovat z vydařeného návratu na scénu. Závěr kola obstaraly dva shodné výsledky, UNiTY a ENTERPRISE proti silným soupeřům padli 6:13.

Druhé BO1 kolo je ale tady a s nimi druhá šance na úspěch. Jako první se KWERTZZ a jeho BC.Game představí proti Sangal, kteří na úvod porazili 1win 13:7. O dvě hodiny později se odehraje důležité utkání SINNERS, kteří se stejně tak mohou dostat jediný krůček od postupu na RMR. Jejich soupeřem budou PARIVISION, jenž po poledni zdolali ENTERPRISE. Užít si dění můžete na týmovém kanále s doprovodem DeeThanea.

Mezi těmito šlágry se do hry podruhé dostane Dynamo Eclot, které se o napravení škod bude snažit proti 1win v čele s Abayem „HObbit“ Khassenovem. Sledovat tenhle duel můžete u Cukyho. Mnohem těžší oříšek čeká na UNiTY, jenž si roli outsidera užijí skutečně naplno. Po prohře nad Monte totiž vyzvou nejvyšší seed ENCE. Navázat na SINNERS budou chtít ENTERPRISE, kteří zakončí hrací den proti Ukrajincům z B8.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.