Přejít k hlavnímu obsahu

Český střelec míří do Barcelony! S klubem bude hrát nadcházející důležitý turnaj

22. 8. 2024 | 13:00 VALORANT Přestup
Šance, která se neodmítá. Český talent obdržel pozvánku do herní sekce ikonického fotbalového klubu, kterého čeká nejdůležitější turnaj sezóny, který by ho mohl dostat do nejelitnější evropské ligy. Nabídka přišla ve chvíli, kdy ji potřeboval nejvíce.
Adam "Jesse" Čtvrtníček
Adam "Jesse" Čtvrtníček
Zdroj: Riot Games

Podle informací redakce Sheep Esports si katalánský tým Barça Esports vyhlédl českého hráče Adama „Jesse“ Čtvrtníčka. Ten byl doposud součástí francouzské organizace Valiant společně s krajany Štěpánem „Ambi“ Beránkem a Ladislavem „Sacake“ Sachrem. Spolu měli dokonce možnost se kvalifikovat na akci Ascension, která je branou do prestižního VCT okruhu, kde působí ti nejlepší z nejlepších.

Jenže sestava rozhodující zápas nezvládla a naděje byly pryč. Jesse se ale blýskl jakožto nejlepší hráč týmu a dostal se do hledáčku Španělů. Turnaj Ascension navíc ještě nezačal, takže český střelec bude mít druhou možnost zabojovat o post v nejvyšší lize. Barça Esports se rozhodla posadit na lavičku dánského talenta Victora „kpZET“ Boldsen Steengaarda, protože věří, že s českým borcem má větší šanci na úspěch.

Tento krok by mohl být klíčový nejen pro samotnou účast v Ascension, ale také pro dlouhodobější projekt směřující k sezóně 2025. Jesse, specialista na post kontrolera, se ukázal s vynikajícími výkony s Omenem a Viper. Jeho zkušenost z předchozích soutěží by mohla být přesně tím, co Barça potřebuje. Přestože se jedná o riskantní krok, tým doufá, že jim tato změna otevře jim cestu k vysněnému postupu mezi elitu.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.