Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS jsou nejvíce suverénním týmem! UNiTY šokovali ENCE, výhru má i Dynamo Eclot

21. 8. 2024 | 20:00 Counter-Strike 2 Reportáž
První den kvalifikace na evropské RMR je u konce a pro české vlajky nakonec nedopadl vůbec špatně, ba právě naopak. Dynamo Eclot i UNiTY odčinili úvodní prohru, zatímco SINNERS jsou vůbec nejvíce suverénním týmem ze všech 32 účastníků. Stvrdí už ve čtvrtek postup do Číny?
Hráči SINNERS: MoriiSko a oskar
Hráči SINNERS: MoriiSko a oskar
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Shrnutí úvodního dne odstartujeme v táboře hříšníků. SINNERS si na soupeřích z východu Evropy skutečně pochutnali, především Tomáš „oskar“ Šťastný střílel jako ve svých nejlepších letech. Po středečních zápasech má K/D ratio neuvěřitelných 3,6 s ratingem 2,05, čímž přispěl ke dvěma hladkým výhrám 13:3 nad B8 a PARIVISION. Tým šlapal jako stroj, parádní premiéru na této úrovni zažil Michal „majky“ Švancara.

S výhrou na kontě začal kvalifikaci také Simon „KWERTZZ“ Horák, bývalý hříšník si poradil s Dynamem Eclot. V dalším dlouhém utkání ale po parádním výkonu podlehl Sangal Esports a tým BC.Game vedený Ladislavem „GuardiaN“ Kovácsem má vyrovnanou bilanci. Stejně jsou na tom i dva další české celky. DNE po pomalejším startu otočili utkání proti 1win a UNiTY se skalpem ENCE postarali o největší senzaci dne.

Čtvrteční program začne posledními BO1 duely. Dynamo Eclot proti Monte bude chtít předvést, co ve středu UNiTY nedokázali. Ti si díky překvapení ale vysloužili papírově hratelného soupeře Rhyno. KWERTZZ vyzve GamerLegion a polská sekce ENTERPRISE bude po přechodu na BO3 série hrát o přežití proti ENCE. Co je ale nejdůležitější, tak SINNERS si to o postup rozdají s týmem KOI. Promění hned svou první šanci?

Výsledky 1. kola:

Výsledky 2. kola:

Program 3. kola:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.