Přejít k hlavnímu obsahu

Senzace! Všechny tři české týmy jsou krůček od RMR, SINNERS dnes o postup vyzvou KOI

22. 8. 2024 | 11:00 Counter-Strike 2 Preview
Nejdůležitější kvalifikace roku pokračuje druhým hracím dnem. V něm se bude hrát o první postupová místa i setrvání v turnaji, ještě předtím je však potřeba odehrát poslední BO1 duely, které se týkají nejvíce českých zástupců. Poté se ale do velké bitvy dostanou SINNERS!
Dynamo Eclot
Dynamo Eclot
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Úvodní den českým vlajkám vyšel dobře. Po chladnějším startu přišla série výher, díky nimž nikomu nehrozí ve čtvrtečním programu vyřazení. Všichni se napoak mohou přiblížit vysněnému postupu do Číny. Nejblíže mu ze všech týmů mají SINNERS, kteří za první dva duely prohráli jen šest kol a mají před sebou tři šance na postup. První ostrou bitvu svedou s týmem KOI, kterou můžete sledovat s komentářem DeeThanea.

Program na jeho kanále však začne už před polednem, kdy se do vysílání dostanou UNiTY ve svém třetím utkání proti Rhyno Esports. Ve stejnou chvíli vyzve Dynamo Eclot silného soupeře Monte, což můžete sledovat u zur1se nebo v týmovém vysílání od Cukyho. Před nejočekávanějším šlágrem dne ještě nesmíme zapomínat na Simona „KWERTZZ“ Horáka, jehož tým BC.Game si brousí zuby na GamerLegion.

Program 3. kola:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.