Přejít k hlavnímu obsahu

Podaří se zopakovat úspěch SINNERS? Postupová bitva dnes čeká Dynamo Eclot a UNiTY

23. 8. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 Preview
Jeden tým si oddechl, další dva stále bojují. Dynamo Eclot a UNiTY však mají po třech kolech pozitivní bilanci, a mají tak dvě šance na postup do Číny. Jejich čtvrtá utkání se dnes odehrají ve stejnou chvíli, přesto budou pod velkým drobnohledem nejen domácích fanoušků.
Martin „Pechyn“ Pechoušek
Martin „Pechyn“ Pechoušek
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Evropské RMR v Číně zná další čtyři účastníky. Skupinou A bez porážky prošli SINNERS a Sangal, „béčkem“ si cestu proklestili SAW a Cloud9. Dnes ale dojde řada na dalších šest týmů, které mají dosavadní bilanci dvou výher a jediné prohry. Mezi ně se řadí i dva české týmy, které ve čtvrtek nezaváhaly. Dynamo Eclot si zatím nejpřesvědčivějším výkonem poradili s Monte, UNiTY se nenechali zaskočit od portugalských Rhyno.

Dynamo Eclot se pokusí první vydobytou šanci proměnit v postup proti celku BLEED, v jehož řadách najdeme hvězdy jako Tim „nawwk“ Jonasson, Joakim „jkaem“ Myrbostad nebo Nemanja „nexa“ Isaković. UNiTY se postaví stejnému soupeři jako SINNERS, recept by tak už mohli znát. KOI mají za sebou debakl od hříšníků a UNiTY toho budou chtít využít a znovu šokovat. Začátky obou duelů jsou naplánovány na 14:00.

Jedna česká stopa už je bohužel ale také ze hry venku. ENTERPRISE nezopakovali dřívější tažení a vypadli dokonce bez jediné výhry. Totéž se týká také 1win, kteří se ještě k tomu před třetím utkáním rozloučili s jedním ze svých hráčů. Ve skupině B pak selhali Zero Tenacity a AMKAL. Odvracet vyřazení bude s bilancí 1-2 mimo jiné Simon „KWERTZZ“ Horák, BC.Game čeká už od 11 hodin souboj s jeho bývalým týmem TSM.

Páteční program:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.