Přejít k hlavnímu obsahu

Co kdyby nejnenáviděnější charakter měl sourozence? Riot vtipkuje o přidání nové postavy

23. 8. 2024 | 19:00 League of Legends Zajímavost
Pokud jste někdy zažili noční můru tak děsivou, že jste po ní nemohli zamhouřit oka, pak vám jistě zatrne při představě o sourozenci jednoho z charakterů. Představte si to nejhorší, co vás napadne, a teď k tomu přidejte něco ještě horšího. Yuumi má totiž ještě více ďábelskou sestru!
Riot Games developeři
Riot Games developeři
Zdroj: Riot Games

V nedávném rozhovoru byl vedoucí studia League of Legends Andrei „Meddler“ van Roon dotázán, zda by Riot někdy uvažoval o odstranění Yuumi, nejnenáviděnější postavy, ze hry. Jeho odpověď? Ani náhodou! Místo toho, v žertu, prohlásil, že Riot chystá přidání její dávno ztracené sestry jménem Twomi.

A tohle není obyčejná švanda – Twomi má mít dvě knihy, bude neustále připojená k jinému hráči, bude mít dvojnásobný kritický zásah, pasivku, která udeří třikrát, čtyřikrát, a dokonce i pětkrát, nespočet únikových schopností, globální ultimátní schopnosti, a dokonce se umí proměnit v Lee Sina a používat jeho celý kit.

Kdyby tohle nestačilo, Twomi bude také sestrou Yoneho a Yasua. Už teď si můžete představit, jak hráčům vstávají vlasy na hlavě. Naštěstí pro všechny si Riot pouze utahoval a reálné plány na přidání takové postavy do hry neexistují. Yuumi, jeden z nejkontroverznějších supportů v League of Legends, už sama o sobě dokáže rozvířit emoce a představa, že by se její ďábelská sestra připojila na Summoner's Rift, je pro mnohé děsivá.

Abychom jen nevtipkovali, tak Riot přidává jednu z oblíbených možností, která kdysi z neznámého důvodů zmizela. Do hry vrací oblíbená funkce „možnosti poctít soupeře“. Tato byla odstraněna v roce 2017, když byl zaveden nový honor systém, ale během září se vrátí a mnoho fanoušků je z toho nadšených. Pamatujete si ty časy, kdy se po každém zápase vzájemně ctili hráči, pokud tedy toxická atmosféra hry nedosáhla vrcholu?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.