Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední otevřená kvalifikace roku je za námi. Tipsport CS Fall zná kompletní obsazení

24. 8. 2024 | 19:30 Counter-Strike 2 MČR
Do mistrovského kolotoče se mohl v průběhu roku zapojit kdokoliv, otevřená cesta je ale pro letošek uzavřena. Kvalifikace na poslední zastávku Tipsport Road to MČR jsou u konce a my známe týmy, které si zahrají o postup na Tipsport CS Fall a důležité body v boji o finále sezóny.
Tipsport MČR CS
Tipsport MČR CS
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Sezóna míří do cílové rovinky. Před námi je poslední zastávka Tipsport CS Fall, po níž poznáme všechny účastníky brněnského vrcholu (vstupenky zakoupíte zde). Musíme ale jít postupně. Jako první byly na programu otevřené kvalifikace, které v kombinaci s Vodafone Talent League doplnily uzavřenou část.

Pozvánku do uzavřené kvalifikace obdržely na základě MČR bodování týmy Brute, SINNERS AC, Enterprise Genesis a AVEZ. Všichni ostatní si museli projít otevřeným sítem. Jako první uspěla běhaCZka, kterou následovala mladá sestava Sampi.NEXT. Třetím do party se v uplynulých dnech stala sestava Aogiri, která ve finále porazila ANDROMEDU. Mezi poraženými zůstali YENKEE, ZennoX Gaming nebo DNE Thunders.

Pro kompletní složení však nemusíme čekat na dohrávku VTL Fall. Už na začátku play-off bylo jasné, že si o Tipsport CS Fall bude mít tu čest zahrát tým Washed. Liga mladých nadějí tak dává světu další nové jméno, které se dostane do záře reflektorů. Uzavřená kvalifikace se uskuteční příští týden, tak si ji nenechte ujít!

Harmonogram Tipsport CS Fall
DatumTurnaj
Středa 14. srpna1. otevřená kvalifikace
Neděle 18. srpna2. otevřená kvalifikace
Středa 21. srpna3. otevřená kvalifikace
29. srpna až 1. záříUzavřená kvalifikace
5. až 9. záříOnline skupinová fáze
20. až 22. záříOffline finále v Praze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.