Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČSR zamíří na Slovensko. Zapoj se do kvalifikací v Brawl Stars a Teamfight Tactics

Samsung Mistrovství Česka a Slovenska se po čtyřech online sériích a parádnímu turnaji v Praze stěhuje na Slovensko. Agrokomplex Nitra bude hostit další offline zastávku, po které poznáme účastníky finále sezóny. Nenech si ujít dvě kvalifikace v každém se zúčastněných titulů.
Samsung MČSR v mobilních hrách 2024
Samsung MČSR v mobilních hrách 2024
Zdroj: PLAYzone

Další ročník Samsung MČSR v mobilních hrách běží již několik měsíců. Karty jsou už rozdané a favorité na titul jasní, což ale neznamená, že by všechno bylo vytesané do kamene. Do boje se stále může zapojit každý a poprat se nejen o účast na nadcházející offline akci, ale především o velkolepé vyvrcholení v Brně.

Letošní sezóna bude po úspěšné loňské zastávce pokračovat znovu v Nitře. Agrokomplex se vůbec poprvé stane bojištěm těch nejlepších domácích hráčů Teamfight Tactics a také elitních týmů ve hře Brawl Stars, která je dlouholetou stálicí celého seriálu. Slovenští hráči mají před sebou jedinečnou příležitost zazářit.

Jak se zapojit?

Pro všechny zájemce máme připravené dvě online kvalifikace, přes které vede cesta na východ. Přihlásit se a zkusit štěstí může naprosto každý! Stačí si jen vybrat jeden z turnajů níže. Teamfight Tactics budou v září patřit úterky, Brawl Stars soboty. Samotný turnaj přímo v Nitře se odehraje v sobotu 5. (BS) a 6. října (TFT).

Mistrovské zápolení se odehrává na zařízeních Samsung, jen o turnajích ale program nebude. Připravujeme pro vás doprovodné aktivity, do Nitry dorazí i Jakub Destro! Více detailů odhalíme v následujících týdnech.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.