Přejít k hlavnímu obsahu

VALORANT se dočká další LAN akce. Zúčastni se zářijové PLAYzone Challenge

31. 8. 2024 | 19:30 VALORANT Aréna
Další turnaj ze série PLAYzone Challenge si za svůj titul vybral VALORANT, který ve Vodafone PLAYzone Areně máte dlouhodobě rádi. Poskládej tým kamarádů a přijď si k nám užít nefalšovanou kompetitivní zábavu. Turnaj je určený jak pro zkušené, tak i volnočasové hráče.
PLAYzone Challenge
PLAYzone Challenge
Zdroj: PLAYzone

Čtvrtá komunitní LAN akce pro příznivce hry VALORANT se uskuteční 14. září ve Vodafone PLAYzone Areně. Po začátku školního roku půjde o vůbec první volně dostupný offline turnaj, do kterého se můžeš zapojit i ty!

Stačí dát jen dohromady pětičlenný tým a zakoupit si vstupenku na tomto odkaze. Každý tým současně musí vyplnit tento formulář. V případě dotazů se obraťte na Discord nebo na email kabele@playzone.cz.

Turnaj začne rozdělením účastníků do dvou skupin, po kterých bude následovat Single Elimination pavouk. Nejlepší tři týmy si v play-off rozdělí prize pool ve výši 8 tisíc korun v poměru 4 000 – 2 500 – 1 500 Kč.

Nezapomínejte ale, že na podobných akcích je nejdůležitější samotný komunitní duch. Přijďte si užít luxusní offline prostředí akce s komunitou a ukažte, že VALORANT si zaslouží své stálé místo v domácím esportu.

Kdy: 14. září 2024 od 11:00
Kde: Vodafone PLAYzone Arena
Důležité: vstupenka + přihláška

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.