Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč požádal o přístup ke hře od samotného Gabea Newella. A uspěl!

1. 9. 2024 | 10:30 Deadlock Gaming
Na Redditu se objevil neobvyklý příběh. Hráč se pochlubil, že obdržel přístup ke hře Deadlock poté, co přímo kontaktoval Gabea Newella. Tímto trikem tak přeskočil jakékoliv čekání.
Gabe Newell
Gabe Newell
Zdroj: Isaac Brekken/Invision/AP

Novinka od Valve láká, což potvrzují i rekordní čísla hrajících hráčů (aktuálně již 145 tisíc). Není proto divu, že je o pozvánky opravdu velký zájem. Na ty si ale nedočkavci musí počkat. Pokud se na vás již nedostalo, tak se pravděpodobně musíte spolehnout na pozvánku od kamaráda nebo prosbu jiných hráčů na internetu.

Uživatel Redditu se však podělil o jedinečný příběh, jak obešel systém a naprosto nečekaně uspěl. Podle svých slov totiž získal pozvánku přímo od ředitele společnosti Valve. „Gabe čte svůj e-mail,“ stojí v jeho příspěvku. „Nedávno jsem oslovil Gabea Newella ohledně hry Deadlock a k mému překvapení jsem od něj dostal odpověď. Je úžasné vidět takovou osobní angažovanost i od velkých jmen ve Valve,“ popsal uživatel Ivyx123.

Přestože je Valve jednou z největších herních společností na světě, Gabe Newell si stále zakládá na osobním přístupu k fanouškům a pravidelně odpovídá na jejich emaily (pokud tedy nejde o Counter-Strike). Tento konkrétní případ jen potvrzuje jeho závazek zůstat v kontaktu s komunitou i přes své vysoké postavení. 

Email pro Gabe Newella
Email pro Gabe Newella
Foto: reddit.com
Hry mě baví i živí od roku 2017, aktuálně se jim věnuji na pozici herní producentky v jednom brněnském studiu. Psaní o hrách je pak pro mě radostí a koníčkem. Kromě nebezpečného tria CS2, LoL a Age of Empires II mám ráda sport a pivo.