Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí týmy a jejich vyzyvatelé mají další šanci! Samsung MČSR čeká turnaj v Nitře

14. 9. 2024 | 09:00 Brawl Stars Turnaj
Samsung Mistrovství Česka a Slovenska v Brawl Stars má před sebou další offline turnaj. Po vydařené pražské zastávce se tentokrát přesuneme na východ. Agrokomplex Nitra bude začátkem října hostit velkolepou akci, na které oblíbený mobilní titul nemůže chybět!
Samsung MČSR v Brawl Stars
Samsung MČSR v Brawl Stars
Zdroj: PLAYzone

Další sezóna Samsung MČSR v Teamfight Tactics se kvapem dostává do své závěrečné fáze. Už jen jedna zastávka a následná série nás dělí od velkého finále v Brně! Divácké vstupenky už nyní zakoupíš zde.

Jako další následuje offline klání, které po loňském úspěchu znovu míří na Slovensku, konkrétně do Agrokomplexu Nitra. Právě ten se opět po roce stane bojištěm těch nejlepších domácích Brawl Stars týmů.

Mezi ně můžeš se svými kamarády patřit i ty! Stačí se jen přihlásit do jedné z kvalifikací a zkusit své štěstí. V pohodlí domova na vás čekají dva turnaje, ze kterých postoupí na živé nitranské klání vždy jejich finalisté.

Brawl Stars kvalifikacím patří soboty, tak si termíny níže zapiš do kalendáře a objev novou dimenzi hraní s telefony řady Samsung Galaxy S24. Hrát se bude o důležité MČSR body a hezký prize pool 25 tisíc korun.

Samsung MČSR Nitra
DatumTurnaj
14. září od 18:001. kvalifikace
21. září od 18:002. kvalifikace
5. října v NitřeOffline finále
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.