Přejít k hlavnímu obsahu

Otravný glitch je po roce a půl rozluštěn. Když si neví Valve rady, musí nastoupit komunita

2. 9. 2024 | 13:30 Counter-Strike 2 Zajímavost
Nejspíše se vám už někdy stalo, že při stání na hlavě spoluhráče nestřílíte přesně a boostování je často prakticky k ničemu. Členové komunity ale nyní přišli na to, co za tímto bugem stojí.
Boost na Mirage
Boost na Mirage
Zdroj: Valve / Refrag

Nepřesnost střelby při stání na hlavě spoluhráče je jedním z nejvíce frustrujících a otravných bugů v novém Counter-Striku. Nyní se však zdá, že by se mohlo podařit tento glitch vyřešit. Nedělejte si však naděje, že na to přišli samotní vývojáři z Valve. Po neuvěřitelném roce a půl bez opravy museli přijít na řešení sami hráči. Stejný problém se mimochodem děje i na dveřích, ale na rozdíl od boostování se nepřenáší do dalších kol.

Poggu a další členové SteamDB komunity důkladným testováním potvrdili dřívější slova Gabe Followera, že stačí, abyste umřeli na bezvládném těle spoluhráče a do konce hry už se o jeho postavu budete vždy zasekávat. Může za to obyčejný příkaz v konzoli, který svým nastavením zamezuje kolizi mrtvol. Pro Valve by tím pádem tenhle problém měl být jednoduchý na opravu, tak snad se tohoto neduhu konečně zbavíme.

@myjsmecs Dočkáme se konče fixnutí jednoho z nejvíc otravných bugů? 🤔🥳 #cs2 #counterstrike #playzonecz #bug #glitch ♬ Let Me Blow Ya Mind - Instrumental - The Hit Crew

Zdroj: @poggu__
Štítky: Counter-Strike 2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.